Celebfigyelő

2 órája

Műtétje után borzalmasan szégyellte magát a kecskeméti influenszer

Bukovicsné Békefi Daisy kezét nemrégiben műteni kellett. A kecskeméti influenszer most őszintén beszélt a beavatkozással kapcsolatos érzéseiről.

Baon.hu

A kecskeméti influenszer közösségi oldalán sokszor nyíltan és őszintén beszél egy-egy kényes témáról, legutóbb a műtétek után megmaradó hegekről, sebhelyekről írt hosszabb gondolatokat.

kecskeméti influenszer, Daisy, sebhely
Műtétje után borzalmasan szégyellte magát a kecskeméti influenszer
Forrás: Daisy Instagram-oldala

– Mikor a műtétem után lekerült a kötés a kezemről, borzasztóan szégyelltem ezt a sebhelyet. Takargattam, a videókban pedig kényesen ügyeltem rá, hogy ne látszódjon. Azt gondoltam, visszataszító, és hogy undort keltene másokban. Mekkora butaság! Mára ez teljesen megváltozott, kifejezetten kedvelem ezt a heget. A sebhelyeink olykor fájó emlékek, olykor büszke jelek, küzdelmeink lenyomatai, történetek, melyeket a testünk őriz – kezdte gondolatait Daisy.

A kecskeméti influenszer szerint minden heg egy történet

Daisy kitért arra is, hogy ne rejtegessük a sebhelyeket, ne szégyelljük a múltunkat, a fájdalmunkat, a hibáinkat.

– A sebhelyeink részei annak, akik vagyunk, minden egyes heg egy lecke, egy tapasztalat, egy történet. Mesélnek a kitartásról, a túlélésről, az emberi lélek erejéről. Fogadd el őket és szeresd őket! Mert a sebhelyeid a te erősséged, a te bátorságod, a te életed bizonyítékai. Nem csúfítanak el, hanem egyedivé tesznek. A történeted részei, a te különleges, megismételhetetlen történetedé – zárta gondolatait a kecskeméti influenszer.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!