Baon podcast

23 órája

Pénteken kezdődik az Őszi Helyi Termék Ünnep Kecskeméten – podcast

Pénteken és szombaton tartalmas programok várják az érdeklődőket Kecskemét főterén. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a 20. Őszi Helyi Termék Ünnep és Aranyhomok Portéka Vásár rendezvényét tartja meg. A részletekről Hamzáné Lakó Judit, az egyesület titkára mesélt a Rádió 1 Gong Téma műsorában.

Sebestyén Hajnalka

A 20. Őszi Helyi Termék Ünnep különlegessége, hogy idén csatlakozott az Univer Feszt programjához. Emellett kapcsolódik hozzá a szintén az egyesület által szervezett II. Kecskemét és környéke turisztikai kiállítás.  

Őszi Helyi Termék Ünnep, programok, Nagy Koccintás
Hamzáné Lakó Judit beszélt az Őszi Helyi Termék Ünnep programjairól
Forrás: Rádió 1 Gong

Az Őszi Helyi Termék Ünnep programja

Hamzáné Lakó Judit először az Őszi Helyi Termék Ünnep programjait részletezte, melyről már lapunk is beszámolt. Kiemelte a Nagy koccintást és a Város Bora bemutatását. A jubileumi rendezvény idén is színesnek ígérkezik, a környező települések színe-java összejön. A borászatok közül érkezik az izsáki Gedeon Pincészet, Ballószögről Somogyi Lajos polgármester és a Hetényi Pincészet, Helvéciáról Balogh Károly polgármester a Balogh Borházzal, valamint Lakitelekről Papp Kálmán. 

Turisztikai kiállítás

Szombaton 10-17 óra között rendezik meg a Kecskemét és Térsége Turisztikai Kiállítást. Az esemény célja, hogy az érdeklődők megismerjék Kecskemét és térsége szolgáltatóit, éttermeit, szálláshelyeit és szabadidős programkínálatait, valamint hozzájáruljon a térség turizmusának fellendítéséhez.

Univer Erős Pista Feszt Halott pénz koncerttel

Az Őszi Termék Ünnep kapcsolódik az Univer Erős Pista Feszt-hez is. Az Univer jóvoltából jótékonysági főzés is lesz szombaton, valamint este a főtéri színpadon a Halott Pénz ad koncertet.

További részletekért hallgassa meg a beszélgetést!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában