Program

3 órája

Falunapi mulatságra várják a csengődieket

Falunapokat rendeznek pénteken és szombaton Csengődön. Pénteken 9-kor az iskolában tanteremavató ünnepséget tartanak.

Barta Zsolt

A programsorozat megnyitója 17.30-kor kezdődik, amikor is Pivarcsi Csaba a művelődési házban nyitja meg a rendezvényt. Köszöntő beszédet mond Font Sándor országgyűlési képviselő, közreműködnek a Spirit Tánc Sport Együttes táncosai. 

Csengőd, falunap, felvonulás
Szombaton 13.30-kor kezdődik a szüreti felvonulás Csengődön a falunap keretein belül
Fotó: Barta Zsolt

Majd 18 órakor Gregor Bernadett ad önálló estet. Szombaton reggel nyolctól főzőcsapatok nyitják a napot a rendezvényterületen, 10-től egészségszigetre várják a lakosokat, ahol vérnyomást is mérnek az egészségügyi szakemberek. Emellett apróságok kavalkádsátra, népi fajátszóház és íjászkodás is lesz. Majd 13 órakor ugrálóvár nyílik, Hungarikum Játszóházba várják a gyerekeket, találkozhatnak Pepperrel, a humanoid robottal. Ugyancsak 13 órakor motoros felvonulást rendeznek, amelyet 13.30-kor a szüreti felvonulás követ. 14.30-tól Tücsökszabi Móka és Hangyabence ad koncertet a gyerekeknek. 15.30-kor a Dankó Pista férfikórus lép fel a rendezvénytéren, majd 16.30.-kor Dudás András harmonikaművész ad koncertet. Őt követi Delhusa Gjon koncertje 18 órakor. Ezt követően 19 órakor az ABBA Sisters lép fel. Az együttes után éjfélig tartó diszkó lesz a szabadtéren.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában