Összefoglaló

1 órája

Árokba borult autó és halloweeni buli is érdekelte olvasóinkat

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink a 43. héten.

Baon.hu

Árokba borult egy személyautó a Jánoshalmát és Mélykutat összekötő, Jánoshalmi út 45-ös kilométerszelvényénél. A balesethez a jánoshalmi és a kiskunhalasi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével egy embert kiemeltek a gépkocsiból, majd átadták a mentőknek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

árokba borult autó, Jánoshalma, baleset,
Árok borult egy autó Jánoshalmán
Fotó: Pozsgai Ákos

 

Információink szerint, Kiskunhalason, a Petőfi utcában a Tiszti Klub előtt egy hároméves kislányt gázoltak el szombat délután. Úgy tudjuk, hogy a kislány megsérült, a mentők a helyszíni ellátás után kórházba szállították. A baleset után a kisgyerek hozzátartozói nekiestek a gázoló autónak, betörték a szélvédőjét és megrongálták az egyik elektromos visszapillantó tükröt.

Holttestet találtak csütörtökön Szentkirály határában. Az ötven-ötvenöt év körüli férfi már hónapok óta feküdhetett egy napraforgóval bevetett földterületen.

Újra kísérteties hangulat uralkodott a községben. Szombat kora este feléledt Városföld. Kezdetét vette az izgalmas, hátborzongató, és egyben vidám halloweeni buli. Több mint 160 gyermek és családja éltette az amerikai filmekből is jól ismert ünnepet.

Fának ütközött egy személyautó az 53-as főút Kiskunhalas és Tompa közötti szakaszán, a 71-es kilométerszelvény közelében, Kisszállás térségében. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a mentőkkel közreműködve, pedálvágó segítségével egy embert kiemeltek a járműből. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában