Eljárást indítottak

1 órája

Holtan került elő egy eltűnt férfi Szentkirályon

Holttestet találtak csütörtökön Szentkirály határában. Az ötven-ötvenöt év körüli férfi már hónapok óta feküdhetett egy napraforgóval bevetett földterületen.

Szentirmay Tamás

A helyiek találták meg a hónapokkal ezelőtt eltűnt férfi holttestét egy napraforgótáblában. Az Erdélyből származó, alkalmi munkákból élő ember valószínűleg már hónapokkal ezelőtt elhunyt – erre lehet következtetni a holttest állapotából. Mint megtudtuk, az ismerői azért nem keresték a férfit, mert úgy tudták, hogy visszautazott Erdélybe.

holttestet találtak, Szentkirály
Holttestet találtak egy napraforgóval bevetett földterületen.
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Úgy tudjuk, hogy a napraforgótáblát a férfi megtalálása előtt két nappal aratták le, de akkor a kombájnos nem látott semmit. Később azonban megtalálták a holttestet.

Az ügyben kerestük a rendőrséget is. Mint azt a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, a Kecskeméti Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat az ügyben. Így bizonyos, hogy az idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában