Baleset

2 órája

Egy hároméves kislányt gázoltak el Kiskunhalason – galériával, videóval

Információink szerint, Kiskunhalason, a Petőfi utcában a Tiszti Klub előtt egy hároméves kislányt gázoltak el szombat délután. Úgy tudjuk, hogy a kislány súlyosan megsérült, a mentők a helyszíni ellátás után kórházba szállították. A baleset után a kisgyerek hozzátartozói nekiestek a gázoló autónak, betörték a szélvédőjét és megrongálták az egyik elektromos visszapillantó tükröt.

Pozsgai Ákos

Helyszíni információink szerint, a felügyelet nélküli kislány a Tiszti Klub udvaráról szalad ki hirtelen az úttestre és a városközpont felől érkező személyautó gázolta el. Úgy tudjuk, hogy a klubban egy családi rendezvény zajlott és ott szaladgáltak a gyerekek az udvaron. 

kislányt gázoltak, baleset, Kiskunhalas
Egy kislányt gázoltak el Halason, a Petőfi utcában
Fotó: Pozsgai Ákos

A balesethez mentőautó is érkezett. Az erősen vérző gyereket ellátták, majd mentőautóval kórházba szállították. 

A szemtanúk elmondása szerint, közvetlen a gázolás után a klub udvaráról kirohanó hozzátartozók ököllel estek neki a gázoló autónak. Az anyós oldali szélvédőt bezúzták és az elektromos visszapillantó tükröt is feszegették. Az autó tulajdonosa a baon.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy a rongálás miatt feljelentést tesz a rendőrségen.

A helyszínre több rendőrautó is érkezett, később az indulatok elcsitultak és megkezdődött a helyszínelés. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában