Jelmezesek

2 órája

A Hotel Transylvania elevenedett meg a városföldi halloweeni bulin – galériával, videóval

Újra kísérteties hangulat uralkodott a községben. Szombat kora este feléledt Városföld. Kezdetét vette az izgalmas, hátborzongató, és egyben vidám halloweeni buli. Több mint 160 gyermek és családja éltette az amerikai filmekből is jól ismert ünnepet.

Sebestyén Hajnalka

Városföld művelődési háza óriásit alkotott idén is. A halloweeni bulijuk tényleg megmozgatta a község lakóit. A halloweeni programból nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is örömmel kivették részüket, és mindenki beöltözött. A kísérteties jelmezekhez természetesen elengedhetetlen volt a gyerekeknél az édességgyűjtő kosár is. 

halloweeni buli, rendezvény, Városföld
Vidám halloweeni bulira várták a családokat Városföldön
Fotó: Sebestyén Hajnalka

Hotel Transylvania 

Az idei halloweeni buli témája a Hotel Transylvania mese volt. A szereplők is megelevenedtek. A több mint 160 gyermeket több csapatba osztották be, mindenki más-más útvonalon haladt. De még mielőtt útnak indultak volna, az első feladatot a rémisztő sírkert adta.

Csokit vagy csalunk

Természetesen a csokit vagy csalunk jelmondatra az édességből sem volt hiány. Sőt, cukorka ágyúból potyogtak a finomságok.

Városföld együtt szórakoztatta a gyerekeket

A községben 20 család fogadta a sok-sok gyereket. A távolabbi utcákba traktorokkal vitték el a gyerekeket és szüleiket. Városföld új polgármestere, Abonyi Roland családjával együtt kivette részét a vidám rendezvényből. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában