Tájékoztatás

2024.08.21. 11:50

Távozott a halasi jegyző, a posztra pályázatot írnak ki

Kollárné dr. Lengyel Linda kiskunhalasi jegyző közszolgálati jogviszonya 2024. augusztus 3. napjával közös megegyezéssel megszűnt. A jegyzői feladatok további ellátására pályázat lesz kiírva. A jegyzői feladatokat ideiglenesen dr. Rékasi Cecília aljegyző vette át – közölte a baon.hu-val Fülöp Róbert polgármester megbízásából Farkas Dániel, a halasi városháza titkárságától.

Pozsgai Ákos

A posztjából távozó jegyző Kiskunhalasért és a hivatalért tett munkáját megköszönte a városvezetés. Farkas Dániel tudatta, hogy a következő időszak feladatainak megoldása új típusú vezetési módszereket igényel, ehhez mind az önkormányzat, mind a városháza esetében igyekeznek alkalmazkodni. Ennek következtében az elkövetkezendő hónapokban további változások várhatóak, amelyekről tájékoztatni fogják a nyilvánosságot.

Kiskunhalas városháza
Kiskunhalas városháza
Fotó: Pozsgai Ákos / illusztráció

– Fontos kiemelni, hogy minden személyi jellegű és egyéb típusú változás, intézkedés azt a célt szolgálja, hogy a ránk bízott apparátus és infrastruktúra a lehető legjobban szolgálja ki Kiskunhalas város lakosságát – tette hozzá Farkas Dániel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában