Projekt

5 órája

Felújították Kecskemét egyik legrégebbi edzőcsarnokának öltözőjét – galériával, videóval

Mintegy hárommillió forintból megújult a Bóbis Gyula Edzőcsarnokban a leány súlyemelők öltözője. A projektet a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. is támogatta. Terv, hogy a következő hónapokban a csarnok másik két öltözőjét is felújítják.

Vizi Zalán

Látványos a különbség a Bóbis Gyula Edzőcsarnok régi és új öltözője között. Ráfért már a renoválás Kecskemét egyik legrégebbi csarnokára. Így gondolta ezt Kispál Balázs is. A Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője az avató rendezvényen elmondta, amikor egy évvel ezelőtt átvette a szervezet irányítását, minden létesítményt körbejárt.

öltöző, felújítás, KTE, Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Látványos a különbség a kecskeméti Bóbis Gyula Edzőcsarnok régi és felújított öltözői között
Fotó: Vizi Zalán

– Láttam, hogy a Bóbis Gyula Edzőcsarnok öltözőiben milyen állapotok uralkodtak, és ezen a helyzeten változtatni akartunk – nyilatkozta Kispál Balázs.

– Súlyemelőink országosan is elismertek, de méltatlan körülmények között kellett öltözniük – tette hozzá az ügyvezető, majd elárulta, hogy további két öltöző felújítását tervezik a következő hónapokban.

Az öltöző hárommillió forintból újult meg, és a felújításhoz a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. másfél millió forinttal járult hozzá.

– A cégünk életét az ügyfélszolgálati tevékenységen, a fogyasztóink kiszolgálásán és a környezetvédelmi célok teljesítésén túl mindig is meghatározta a lokálpatrióta gondolkodás – nyilatkozta hírportálunknak Pék Gáspár, a Termostar főmérnöke.

Rászolgáltak a támogatásra a KTE súlyemelői

A Kecskeméti TE súlyemelői 2023-ban megnyerték a csapatbajnokságot, illetve az elmúlt tíz évben kilencszer lettek bajnokok. A szakosztályi rangsorban 2023-ban második helyen zárt a KTE. A legsikeresebb női sportoló Árva Cintia, aki az idei évet a szófiai Európa-bajnokságon elért 13. helyezéssel kezdte, majd augusztusban ezüstérmes lett az Olimpiai Reménységek Versenyén Szlovákiában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában