Összefoglaló

2024.07.15. 11:37

A Bajai Halfőző Fesztivál érdekelte leginkább olvasóinkat az előző héten

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink a 28. héten.

Baon.hu

A hőség ellenére is vidám halfőzők gyűltek össze július 13-án este a 27. Bajai Halfőző Fesztivál főnapján. A Szentháromság tér ezúttal nem volt zsúfolt, leginkább fiatalok és a hagyományőrző lelkes bajaiak vettek részt a főzésben. 

legolvasottabb cikkek, Bajai Halfőző Fesztivál, hírek
Véget ért a 27. Bajai Halfőző Fesztivál
Fotó: Márton Anna

Július 6-án sokadik alkalommal népesült be Soltvadkerten a városi sportcsarnok előtti tér, ahol bor- és gasztronapot szervezett az önkormányzat a Máltai Szeretetszolgálat Soltvadkerti Csoportjával összefogva.

Nyaralni tartó szolnoki család volt az egyik részese az Izsák közelében július 4-én történt tömegszerencsétlenségnek. A baleset halálos áldozata az édesapa, a család autóját maga alá gyűrte a kavicsot szállító teherautó.

Ritka látványosságnak lehettek szemtanúi azok, akik július 6-án délelőtt ellátogattak Tiszaugra. A régi Tisza-hídon négyszázötven szürkemarhát hajtottak át. Az állatok türelmesen ballagtak át át a hídon.

A július 6-ai hétvégén érkezett Kiskunhalasra a 19 éves Koszonits Patrik, aki Ásotthalomról indult el 15 éves szamarával, és mintegy négyszáz kilométert gyalogol a Győr-Moson-Sopron vármegyei Kisfaludig, negyven települést érintve, hogy pénzt gyűjtsön egy szamárfarm létrehozásához.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában