Gasztroprogram

2024.07.08. 13:50

Borkülönlegességek, hagyományos magyar és cigány ételek a vadkerti gasztronapon – galériával

Szombaton sokadik alkalommal népesült be Soltvadkerten a városi sportcsarnok előtti tér, ahol bor- és gasztronapot szervezett az önkormányzat a Máltai Szeretetszolgálat Soltvadkerti Csoportjával összefogva.

Pozsgai Ákos

Pörkölt- és gombócfőző verseny, borudvar, hagyományos és különböző ételkülönlegességek várták az érdeklődőket a családi gasztroprogramra, ahol térzene és színpadi műsorok is szórakoztatták a közönséget. 

soltvadkert, gasztronap,
Hagyományos magyar és cigány ételek a vadkerti gasztronapon
Fotó: Pozsgai Ákos

A kitelepült borházak a térség borkülönlegességeivel várták a vendégeket, hagyományos és különlegességnek számító roma, magyar és sváb ételeket kóstolhattak.

A színpadon Szekeres Mihály énekes, zongorista és a Vadkerti Liliom Citerazenekar szórakoztatta a közönséget. Az Imrehegyi Színjátszó Társulat előadásában A csillagokon túl című komédiát láthatta a közönség.

Késő délután Leblanc Győző és Szeredy Krisztina operett-előadása teremtett jó hangulatot, majd rövid átszerelés után a Clippers koncertezett, őket pedig a Kavalkád Rock Band követte a színpadon. Késő éjszaka pedig Orsovai Reni és a NENE koncertjére várták a közönséget.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában