Összefoglaló

2024.07.22. 15:19

Több tragédia is a legolvasottabb cikkeink élén áll

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink a 29. héten.

Baon.hu

Egy kamion és egy dinnyét szállító kisteherautó ütközött félfrontálisan az 53-as főúton, Akasztó közelében. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, a balesetben ketten súlyosan megsérültek, egy ember, a dinnyét szállító kisteherautó vezetője a helyszínen meghalt.

baleset, összefoglaló, Bács-Kiskun
A kisteherautó sofőrje életét vesztette az Akasztónál történt súlyos balesetben
Fotó: Pozsgai Ákos

Életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállítottak el egy postást Kelebiáról, miután a nagy hőségben összeesett az utcán és eszméletlen állapotban találtak rá járókelők. A középkorú férfit a halasi kórház intenzívosztályán ápolták, a gondos ellátás ellenére később elhunyt.

Mennyit kérhet egy fizikai dolgozó a cégvezetőtől? A kérdés nem egyszerű. A vállalkozások többnyire titokban tartják azt, kit és mekkora bérrel vesznek fel. De általában az első közös céges buli után kiderülnek a titkokban tartott számok. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) is közzétesz havonta adatokat, amelyekkel be lehet lőni a havi bérek összegét. Mi most ezeket adjuk közre.

Métereket zuhantak azok a kutyák, amiket vasárnap virradóra, éjjel dobtak be a Halasi Állatotthon kerítésén. Az egyik kutyán vágott és horzsolásos sebeket is találtak a gondozók, amit feltehetően a kerítés okozott a szerencsétlen állatnak. Csepcsik Melinda, az állatotthon vezetője szerint nagy baj történhetett volna, ha a rémült kutyák vérengzésbe kezdenek a menhelyen lévő macskák között.

Már a 25. diplomáját szerezte meg a Bács-Kiskun vármegyei lakos, dr. Kapus Krisztián. Magyarország diplomarekordere Kiskunfélegyházán született, Kecskeméten járt középiskolába, jelenleg Jászszentlászlón él. Tanulmányainak központjában az ember áll, de vajon hogyan juthat el valaki 50 évesen negyedszáz diplomáig? Dr. Kapus Krisztiánnal beszélgettünk.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában