Programajánló

2023.09.21. 20:40

Kultúrházak éjjel-nappal Bács-Kiskunban is

A kultúra kap főszerepet péntektől vasárnapig. Bács-Kiskun vármegyében is kulturális intézmények sokasága csatlakozott az országos Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozathoz. Érdemes csemegézni a programokból, melyek között számos ingyenes is található.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Szeptember 22. és 24. között ismét egy teljes hétvégén át várják országszerte több száz kulturális központban és művelődési házban az érdeklődőket változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat részeként. 

A Magyar Népművelők Egyesülete által tizenhat évvel ezelőtt útjára indított eseménysorozat célja, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. Az idei jelmondatunk: „Mindennap értéket adunk”. Ezzel szeretnék jelezni, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt. Idén tovább színesíti a programot, hogy határon túli táncházak is csatlakoztak az eseményhez. 

Az alábbiakban megismerhető a Bács-Kiskun vármegyei programkínálat: 2023.kulturhazak.hu/program/?1=1&varos=&megye=Bács-Kiskun megye.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában