Állatmentő szervezetek

2022.11.27. 07:00

Jótékonysági családi napot tartanak a bajai Silver Fit edzőteremben

Évek óta hagyományosan a nagyobb ünnepek előtt megrendezik a jótékonysági szeretetünnepet a bajai Silver Fit edzőteremben. Ralbovszki Valéria tulajdonos szerint az állatok vannak igazán kiszolgáltatott helyzetben, ők azok, akik csak a jószándékú emberekre számíthatnak.

Márton Anna

Ralbovdzki Valéria, a Silver Fit tulajdonosa fontosnak tartja az állatok segítését

Fotó: Márton Anna

– Mi az edzőteremben, mindannyian, akik ide járnak, jószándékú, állatszerető emberek vagyunk, ezért jótékonysági családi napot szervezünk. A rendezvény névadója Herkules, egyrészt, mert erős emberek bemutatókat tartanak, másrészt erősnek kell lennünk, hogy jó sok forralt bort, teát, forró csokit tudjunk inni. Sütikkel is várjuk az érdeklődőket. 

A belépés természetesen ingyenes, a felajánlásokat a két állatmentő szervezet a Jeromos Egyesület és az Összefogás a Bajai Cicákért Egyesület szívesen fogadja.

 Nekik gyűjtünk és mindenkit szeretettel várunk. Bárki, aki úgy érzi, hogy eljönne kicsit beszélgetni, egy forralt bor vagy csoki mellett, szeretne szórakozni és a bemutatókat megnézni, azonos rezgésű emberekkel időt tölteni, olyanokkal, akik a jövőért küzdenek és azért, hogy mindenkinek jó legyen, azt szívesen fogadjuk – fogalmazott Ralbovszki Valéria. 

A rendezvényen fellépnek a Sundance Tánc Sport Egyesület táncosai. Szablyavívó bemutatót láthatnak Gyulánszky Milán vezetésével. Vidákovits Patrik  kick-box, Késmárki Csaba karate és wado-ryu performanszt mutat be. A rendezvény időpontja december 3. 10 óra, helyszín: Silver Fit edzőterem, Szabadság utca 87.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában