Fülöpszállás

2023.07.21. 13:24

Két autó és egy kamion ütközött az 52-es főúton, többen megsérültek a balesetben – galériával, frissítve

Fülöpszállás külterületén, a 31-es kilométernél lezárták a főutat.

Baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (17:10):

A RUTIN rendőrségi telefonos alkalmazáson kiadottal ellentétben nem 30 percig, hanem két óránál is hosszabb ideig volt teljes útzár az 52-es főút Fülöpszállási szakaszán, ahol két személyautó és egy kamion ütközött péntek kora délután – tudtuk meg a helyszínen. Információink szerint a balesetben egy személy súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek meg. A sérülteket a helyszíni ellátás után kórházba szállították a mentők.

Úgy tudjuk, hogy egy Renault érkezett Szabadszállás felől a kereszteződéshez, úgy hajtott ki az 52-es főútra, hogy figyelmen kívül hagyta a STOP táblát, ahol összeütközött a Kecskemét irányából érkező Suzukival. A Suzuki az ütközés erejétől a szemből, Solt felül érkező kamionnak is nekiütközött.

A Baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Frissítés (13:29):

A rendőrség tájékoztatása szerint két személyautó és egy kamion eddig ismeretlen okból összeütközött az 52-es számú főút 31-es kilométerénél, Fülöpszállás térségében pénteken 12 óra 35 perc körül. A balesetben többen megsérültek.

A helyszínelést és a műszaki mentést a szakemberek teljes útlezárás mellett megkezdték. 

Korábban írtuk:

Összeütközött két személygépkocsi és egy kamion az 52-es főút 31-es kilométerénél, Fülöpszállás külterületén. A műszaki mentést végző szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – írja a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában