Reality

Tegnap, 14:26

A kecskeméti Inge is komoly döntést hoz A Kísértés utolsó adásában

Az utolsó adásához érkezik csütörtök este a párok próbája. A TV2 A Kísértés reality show-ja zárul, kiderül, a szerelmes párok – köztük a kecskeméti Inge és párja, Lóri – külön-külön, együtt vagy egy kísértővel térnek-e haza.

Sebestyén Hajnalka

A Thaiföldön forgatott A Kísértés című reality sok izgalmat, csavaros fordulatot hozott az elmúlt hat hétben. Egy pár másfél után szakított, a többiek kitartottak, de egy kivétellel mindenhol összekuszálódtak a szálak. A kecskeméti Inge és jegyese, Lóri helyzete sem biztos, sőt mondhatni van baj. 

kecskeméti Inge, A Kísértés, választás
A Kísértés szerdai adásában a kecskeméti Inge és Jérémy a gyönyörű tengerparton romantikázott
Forrás: TV2

A Kísértés utolsó estéje

A végére már csak a négy szerelmes pár és az általuk választott nyolc kísértő maradt. A szerdai adásban bemutatták az álomrandikat. Mindenki a választottjával eltölthetett egy álom randit és éjszakát, ki-ki vérmérséklete szerint. Abban valamennyien megegyeztek, hogy nagyszerűen érezték magukat. Többen azt vallották: életük legszebb emléke, legszebb napja volt. Romantikus helyeken töltötték el az utolsó napot, izgalmas és hangulatos programokkal. 

Inge és Lóri

A Kecskemétről érkező Inge és Lóri eleinte stabilan kitartott szerelme mellett, egy idő után azonban Inge érzelmei megmozdulni látszottak Norbi iránt, majd egy barátság alakult ki közte és Jeremy között. Mindezt látva Lóri, betartva a határokat, de Anna kegyeit kereste. A végső találkozás előtt Lóri azt mondta, eddig úgy érezte ikerlelkek, de majd kiderül, hogy ezek léteznek vagy csak egy mítosz. Inge pedig várja, hogy szemtől szembe beszélhessenek. Egy biztos, akárhogy is alakul, mindketten nyertek ezzel a műsorral. 

Brigi és Dusán

A hat hét alatt a másik jegyespár szerelme is sokat sérült. Dusán folyamatosan szavakkal alázta Brigit a másik villában, és Edával közelebbi viszonyba került. Brigi Máté oldalán vigasztalódott, sőt a csók is náluk csattant előbb. Dusán szeretné megbeszélni a dolgokat Brigivel és folytatni, Brigi még nem döntött. 

Dorina és Noel

Néhány hónapos járás után érkeztek meg a műsorba, mindketten hamar félreléptek, és a csók szintjén is túlléptek. Ennek ellenére van köztük még érzelmi szál, így nem tudni, hogy Zotya és Tina hazatérhet-e velük, vagy együtt folytatják.

Toncsi és Ati

Ők kicsit később csatlakoztak a műsorhoz, miután Linda és Geri szakított és hazautazott. A hűségük kitartott, így nem kavarták fel az állóvizet, csak néha egy-egy pillanatra. Kísértőik, Márk és Niki vélhetően hoppon marad. 

Végső döntés

Csütörtök este lezárul minden. Kasza Tibi műsorvezető előtt a szerelmes párok szemtől szembe mondhatják el a másiknak érzéseiket és döntéseiket. Kiderül: hogyan folytatják, együtt vagy külön, esetleg a kísértőikkel. Az utolsó adás 21.30-kor kezdődik a TV2-n

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!