TV2

3 órája

Kiderült, kiknek a szerelmébe rondított bele A Kísértés

Véget ért a TV2 reality show-ja. A Kísértés öt párjából háromnál szakítás lett a vége. Az érzelmek, félreértések tisztázása után a kecskeméti Inge végül jegyesével, Lórival hagyta el a szigetet.

Sebestyén Hajnalka

A Thaiföldön forgatott A Kísértés reality show-jában öt pár mérette meg szerelmét a párok próbáján. Hárman elbuktak. Kasza Tibi műsorvezető a csütörtöki adásban a tábortűznél szembesítette a párokat tetteikkel. 

A Kísértés, Ingre, Lóri
A Kísértés reality show végén Inge és Lóri együtt távozott
Fotó: Tv2

A Kísértés párcserét is megélt

Linda és Geri már a második héten elbúcsúzott egymástól, miután Geri Cynthiával megcsalta a csengődi származású Lindát. Helyettük érkezett a szigetre Toncsi és Ati, akik végig bizonyították hűségüket egymást iránt. Így egyértelmű volt, hogy együtt távoznak a szigetről.

A jegyespár együtt maradt

A kecskeméti Inge és jegyese, Lóri kapcsolata nem egyszer ingoványos talajra lépett, de végül mindent tisztáztak és együtt távoztak. Úgy érzik, érdemes volt a reality show-ban részt venni, nagyon sokat megtudtak egymásról és önmagukról. 

Brigi Mátét választotta

Brigi és Dusán szintén jegyesként érkezett a szigetre, de nem együtt hagyták el. Kifejtették egymásnak sérelmeiket. Brigi leszögezte, azért jöttek, hogy Dusán bizonyítsa szerelmét és azt, hogy bízhat benne. Ez nagyon gyorsan megdőlt. Míg Dusán folytatta volna, Brigi Mátét választotta. 

Dorina Zotyával távozott

Noel és Dorina is szakított. Mindketten tettek arról, hogy a Kísértés gömb többször is kivillanjon. Noel két lánnyal, Dorina csak Zotyával került közelebbi kapcsolatba. Nem hibáztatták egymást, mindketten kellettek ahhoz, hogy a jövőjük, ne legyen közös. Noel úgy döntött, egyedül távozik a szigetről, Dorina Zotyát választotta. 

Folytatás következik

A TV2 jövőre is meghirdeti a párok próbáját trópusi luxuskörnyezetben. A Kísértés újabb évadára már várják a jelentkezőket. Kasza Tibi műsorvezető hangsúlyozta: a Kísértés szigete egy igazi önismeret túra és párterápia egyben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!