Program

2 órája

Turisztikai kiállítás lesz szombaton Kecskeméten

Az Őszi Helyi Termék Ünnep egyik kísérő programjának fókuszában az idegenforgalom áll szombaton. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület második alkalommal rendezi meg a Kecskemét és Térsége Turisztikai Kiállítást a főtéren.

Sebestyén Hajnalka

Szombaton 10-17 óra között zajlik majd a II. Kecskemét és Térsége Turisztikai Kiállítás a Tourinform Iroda környékén. A program ingyenesen látogatható.

Turisztikai Kiállítás, főtér, Kecskemét
Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület második alkalommal rendezi meg a Kecskemét és Térsége Turisztikai Kiállítást a főtéren, Kecskemét
Fotó: Beküldött fotó / archív-felvétel

Az esemény célja, hogy az érdeklődők megismerjék Kecskemét és térsége szolgáltatóit, éttermeit, szálláshelyeit és szabadidős programkínálatait, valamint hozzájáruljon a térség turizmusának fellendítéséhez. Izgalmas kvízek és nyereményjátékok, helyi termék kóstolók és kézműves foglalkozások színesítik a programot. A kiállításon megtalálható lesz a közelmúltban bevezetett Aranyhomok Turisztikai Infókártya is.

Többek között kiállít Kecskemétről a Hírös Sport Nonprofit Kft., Kecskeméti Katona József Múzeum (Cifrapalota, Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, Népi Iparművészeti Gyűjtemény), Bozsó Gyűjtemény, Hírös Agóra Nonprofit Kft., Tudomány és Művészetek Háza, Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága, Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont és a CaféPlázs.

Minden érdeklődőt örömmel várnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában