TV2

3 órája

A Kísértés szerelmes párjai hamarosan eldöntik, hogyan tovább

Felfokozott érzelmek, összezavarodott párok. A Kísértés utolsó napjai sem telnek csavaros fordulatok nélkül. A TV2 reality show-ja csütörtökön zárul, akkor derül ki, az eredeti párok közül hányan távoznak együtt. A kép egyelőre zavaros.

Sebestyén Hajnalka

A Kísértés, a párok próbája reality show hatodik hete zajlik. Volt benne minden, akárcsak csak egy szappanoperában. Most a véghajrában sem maradnak meglepetések, és izgalmak nélkül a nézők. A kecskeméti Inge is teljesen összezavarodott, nem tudja, hányadán áll érzéseivel, sőt talán azt sem, hogy ki iránt is. 

A Kísértés , randi, Bács-Kiskun
A Kísértés keddi adásában az álom randira való választás nem okozott nagy meglepetéseket
Fotó: TV2

Kísértés tábortűz-ceremónia

Kasza Tibi műsorvezető megtartotta az utolsó tábortűz-ceremóniát, ahol a szerelmespárok szembesültek párjaik tetteivel, határátlépéseivel, szavaival. Ez utóbbi is sokat nyomott a latban, hiszen a srácok, élen Dusánnal, kiváltképp ért ahhoz, hogyan alázzon meg pusztán szavakkal egy nőt, jelen esetben a menyasszonyát. 

Szavaktól sérültek leginkább a lányok

Dorina azt láthatta a videón, hogy Noel kijelenti, hogy meghátrál a csábítókkal szemben, nem sokkal utána, szenvedélyesen csókolja Tinát. A kecskeméti Ingét forró vízként érte, ahogyan Lóri azt ecsetelte, hogy ő mindent feladott érte, csak ő hozott áldozatot érte, és ez nem biztos, hogy megérte. Inge bevallotta: ezt ő eddig nem érezte, nagy bajban van a kapcsolatuk. A legnagyobb pofont talán mégis Brigi kapta Dusántól, aki szerint a lány egy jellemtelen senki, hazudik állandóan, Eda jobban csókol nála, és a szex sem tökéletes vele. Toncsi viszont olyan dolgon sértődött meg, aminek semmi értelme nem volt. Ati ugyanis csak egy feladatot hajtott végre. 

A srácok sem nyugodtak

A tábortűz-videók a fiúkat is elgondolkodtatták. Lóri újra azzal szembesült, hogy Inge talán már érzelmileg is megérintődött Norbi és Jeremy iránt. Úgy döntött, innentől ő is enged. Éjszakát – bár semmi extrával – , de Annával egy ágyban töltötte. Noel azt hallhatta, hogy Dorinának Zotya csak egy pótlék, de közben a szex továbbra is megy közöttük. Dusán taktikája révén teljesen kiismerhetetlen. Keresi Eda és Angi kegyeit, minden rosszat elmond Brigiről, mégis állítja, ki akarja húzna Brigit a gödörből, és talán mégis lesz közös jövőjük. Annak ellenére, hogy Brigit Máté vigasztalja. Ati teljesen nyugodt maradt. 

Utolsó közös este

A tábortűz után volt az utolsó közös este, mert tudták, másnap néhányan már elköszönnek a csapattól. A lány villában érzelgősen búcsúzkodtak, beszélgettek, iszogattak. Dorina ki is üzent a villából, a korábban már távozott – csengődi származású – Lindának, akit nagyon megszerettek. A fiú villában pedig tetőfokára hágott a buli, szomorkodásnak nem volt helye. 

Álomrandi

Kasza Tibi elmondta: mindenki válassza ki, kivel töltené el az utolsó minden elsöprő álomrandit. A kimaradt csábítóknak utána távoznia kell. A választások nem hoztak meglepetéseket, talán csak Ingénél nem lehetett tudni. Inge végül nem Norbit, hanem Jeremy-t választotta, Dorina Zotyát, Brigi Mátét, Toncsi Márkot. A fiúknál Ati Nikit, Dusán Edát, Lóri Annát, Noel Tinát. Hogy mi történik az álom randikon a szerdai adásból kiderül.

Jön a vége

Csütörtökön pedig jön a finis. Ahogyan Kasza Tibi is mondta, kőkemény percek lesznek, amikor egymás szemébe néznek az eredeti párok, és próbálják megbeszélni, tisztázni az elmúlt hetek eseményeit. A Kísértés hétfőtől csütörtökig 21.30-tól látható a TV2-n.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!