Hirdetés

2024.08.03. 08:00

Egészség útja – Lehetőség egy jobb életre

Augusztus 9-én, Kecskeméten Egészség útja címmel ingyenes előadásra invitálnak minden érdeklődőt, ahol megismerhetnek egy új, funkcionális élelmiszerekkel foglalkozó programot. Lesz termékkóstolás és tombolasorsolás is, ahol értékes termékek is gazdára találnak.

PR cikk
 

Testi-lelki-szellemi egészség

Augusztus 9-én, pénteken 18 órakor kezdődik a másfél órás előadás, melyet Balázs Attila tart, aki évtizedek óta az emberek testi-lelki-szellemi egészségéért dolgozik, az ember test energetikáját tanulmányozza. Vallja: az Egészség Útja Program megalapításával egy nagy álma vált valóra. Életfeladatának tekinti, hogy munkásságával hozzásegítsen minden egyes embert a megfelelő információhoz és eszköztárhoz, mely segítségével valóban megnyílik a lehetősége az egészséges, boldog és szabad élet felé. 

Az előadás helyszíne a Hírös Agóra kulturális központ. A belépés ingyenes, de érdemes előzetesen regisztrálni. A rendezvényt az Egészség útja programban részt vevő Joy Services Kft. szervezi.

Német minőség

A cég kecskeméti munkatársa, Légrádi Péter kiemelte: mindenkit várnak az ingyenes előadásra, aki nyitott az egészséges táplálkozás és életmód iránt, szeretne lelki egyensúlyban, testi hiányállapotok nélkül élni. Az inspiráló előadáson bemutatják azokat a funkcionális élelmiszereket, melyekkel mindez lehetséges. Ezen termékek mindegyike a szervezet számára megfelelő tápanyagot adja, például antioxidáns vagy éppen vitamin formájában. 

A német termékcsaládot Magyarországon most kezdik el bevezetni, de az anyaországban már három évtizedes múltja van. Jelenleg 45 országban kaphatók. Az étrendkiegészítők nagyon népszerűek a sportolók körében, de egyre több magánszemély, család is felfedezi jótékony hatásukat.

 

90%-os felszívódás

A nagy pozitívuma abban rejlik a termékeknek, hogy a bennük lévő vitaminok és ásványi anyagok felszívódási hatékonysága eléri a minimum 90 százalékot, szemben az üzletekben kapható, átlagos termékekkel szemben, melyek felszívódási aránya 7-10 százalék. Köszönhetően annak a saját fejlesztésű technológiának, melyet az évtizedek alatt fejlesztett ki a német gyártó. Titok abban rejlik, hogy ezen fontos molekuláris összetevőket úgynevezett vízburokba csomagolják, így segítve a szinte teljes felszívódásukat. A hatásuk pedig szinte azonnal érzékelhetők.

Értékes termékek a tombolán

Az eseményen többféle terméket megkóstolhat a közönség, sőt a tombola sorsoláson akár ajándékba is megnyerhetik a legszerencsésebbek a különböző termékeket. Aki pedig vásárolni szeretne, annak jó hír, hogy az eredeti ártól 35-40 százalékkal olcsóbban juthat hozzá a rendezvény keretében.

Előzetes regisztráció: 
https://forms.gle/CFh18aQ8mYygwWqd6
További információ az Egészség Útja Programról:
https://pm.forgeofhealth.com/hu/profile/20242890

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában