Hirdetés

2024.08.31. 08:00

H&H Klíma – A klíma nemcsak nyáron, de télen is áldás, olcsóbb alternatíva a fűtésre

Kecskeméten közel 20 éve kínál minőségi klímákat a H&H Klíma, melyeket profi csapata épít be. A két évtized alatt a cég palettája saját gyártású geotermikus hőszivattyúkkal egészült ki, szolgáltatási köre pedig ipari légtechnikával. Így ma már a H&H Klíma országszerte keresett és elismert.

PR cikk

Lassan vége a nyárnak, és sokan már a fűtési alternatívákban gondolkodnak. Az ő figyelmükbe ajánlja a H&H Klíma a legújabb inverteres klímákat, melyekkel külső -30 fokig fűthetők a házak, lakások, irodák.  

Haraszti Roland, aki testvérével, Árpáddal közösen vezeti a céget, elmondta: a klímák egész évben keresettek, köszönhetően annak, hogy ma már nemcsak hűtésre, hanem fűtésre is alkalmasak. Ráadásul olcsóbb alternatívát jelentenek a gázfűtéssel szemben. A profi technológiának köszönhetően már nemcsak kiegészítő fűtésre ajánlottak, hanem teljesen kiváltható általa a gázfűtéses rendszer.

 

A kereslet nagyon nagy az inverteres klímákra, így aki már az idei fűtési szezonban szeretné kihasználni előnyeit és magas komfortfokozatát, mielőbb keresse fel a H&H Klímát. Kínálatukban többféle árfekvésű és minőségű berendezés kapható. A bemutatótermekben azonban nemcsak klímákat, hanem saját tervezésű, gyártású hőszivattyúkat is értékesítenek, melyeket ugyanúgy ajánlanak hűtésre-fűtésre. A cég komplex szolgáltatási körébe az értékesítésen túl a berendezések kiépítése, szerelése és karbantartása is beletartozik.  

 

A H&H Klíma szolgáltatási palettája az évek alatt folyamatosan bővült, magas minőségben kiszolgálva a vásárlói igényeket, felhasználva a legújabb környezetvédelmi technológiákat. Míg korábban a lakossági klíma értékesítése és szerelése volt a meghatározó, mára ugyanolyan fontos szerepet kap vállalkozáson belül az ipari megrendelők kiszolgálása.  

Évekkel ezelőtt nyitottak a vállalati, ipari szegmens irányába, mára országos hálózattal rendelkező nagy cégek partnerei, ahol teljes körű hűtési, fűtési és légtechnikai megoldásokat építettek ki. Partnereik között található a KFC, Starbucks, Pizza Hut, melyeknek nemcsak a kecskeméti üzleteiben, hanem az országban lévő valamennyinél a H&H Klíma építette ki a teljes légtechnikai rendszert. A határon túlra is kapnak megbízásokat, például a Fornettinek Temesváron, míg a KFC-nek Horvátországban dolgoztak. Emellett a kórháznál, az STI Nyomdánál és az Autoflexnél is a cég építette ki a rendszereket.  

 

H&H Klíma két helyen várja az érdeklődőket. Kezdetben Kecskeméten, a Kőhíd utcán várta vásárlóit, 2020-ban azonban tovább bővült és ipari megrendelésekre is alkalmas új nagyobb bemutatótermet nyitott a Budai úton, ahol az új telephelyüket is felépítették, és a hőszivattyúk gyártása is folyik! Mindamellett klíma nagyker üzletként is funkcionál, ahol a kisklímás partnereket is ki tudják széles körben szolgálni, klímákkal, szerelési anyagokkal! 

 

Elérhetőségek: 
Kecskemét, Kőhíd utca 28. Tel.: 06-76/611-133 
Nyitva tartás: H-P 8-17 óráig 
Kecskemét, Budai út 159. Tel.:06/30-906-2131 
Nyitva tartás: H-P 9-18 óráig, Szo 8-13 óráig 
www.hhklima.hu 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában