Hirdetés

2024.06.22. 08:00

Itt a nyár! Irány a vízpart!

Megnyitott a kecskeméti Domb Beach! Felfrissülés a kánikulában, vidám kikapcsolódás és nyári bulik minden mennyiségben!

PR cikk

Kecskeméten a Domb Beach ezen a nyáron is kellemes környezetben, homokos parttal, vízicsúszdával, wakeboard pályával várja vendégeit. A frissítő fürdőzések mellett a szórakozás is hangsúlyt kap. Bulik és különböző rendezvények teszik majd még emlékezetesebbé a Domb Beach-en töltött órákat. 

 

A futball EB mérkőzései is láthatók a kihelyezett TV-n, a strandolók szurkolhatnak a magyar válogatottnak és más kedvenc csapatuknak.  
Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a Domb Beach Facebook posztjait, ahol minden friss információ és részlet megismerhető. 

 


Jövőre megújulnak, a tengerparti feelinget idéző imázsról ízelítőt adnak a cikkben is látható látványtervek. De addig is töltődj és frissülj fel a Domb Beach-en a nagy nyári melegben! Élvezd a szabadságot, a természetet, a hűs vizet! Nemcsak napközben, de késő délután, akár munka után is érdemes kimenni, hiszen ha csak néhány órára is, de jóleső megmártózni.

Kecskemét, Csabay Géza Krt. 7.

Nyitva hétfőtől vasárnapig 9-20 óráig

Belépő: 1500 Ft, 16 óra után 1000 Ft

6 éves kor alatt ingyenes. 

Facebook: Domb Beach Kecskemét

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában