Hirdetés

2 órája

5 ezer forint értékű kuponnal várja a vásárlókat a megújult Tesco hipermarket

Október 10-én hivatalosan is újra nyit a felújítási munkák miatt szeptemberben két hétre bezárt kecskeméti Tesco hipermarket az Izsáki úton. A jeles alkalomból az áruházlánc csütörtöktől vasárnapig 5 ezer forint értékű kuponnal kedveskedik azoknak, akik legalább 20 ezer forint értékben vásárolnak a megújult üzletben. Az egyes termékosztályok új világítása, burkolata, illetve bútorzata az eddiginél még kellemesebb vásárlási élményt biztosít. Novemberben pedig Euronics üzlet is nyílik az áruházon belül.

PR cikk

Szeptemberben két hétre bezárt az Izsáki út 12/b. alatt található Tesco hipermarket Kecskeméten, hogy októberben felújított külsővel és belsővel fogadhassa az üzletbe betérőket. A vásárlói területen a zöldség és pékség osztály új burkolatot és kiemelő világítást kapott, a pékárukat és a tudatos, illetve egészséges táplálkozást támogató termékeket pedig szintén új, rendkívül mutatós bútorokon helyezték el. A vásárlókat továbbá felújított és ledes világító táblával felszerelt hús-, illetve csemegepult is várja.

 

A ruházati osztályon is kényelmesebb lesz ezentúl a válogatás az új kiemelő világításnak, valamint az új vinilburkolatnak köszönhetően, az élményt pedig még teljesebbé teszi a próbafülkék vadiúj bútorzata.

A jelentős változás már az áruház épületéhez közeledve is szembetűnő: a hipermarket külső falát teljesen felújították, beleértve a Tesco feliratot, és a parkoló is kellemes látványt nyújt a felfrissített felfestések és az újraültetett fák által. Az ablak- és ajtókeretek egységes antracit szürke színű festést kaptak, és megújult a bevásárlókocsi-tároló.

 

A hipermarket kialakítása és elrendezése a korábbiakhoz képest kompaktabb, változatlan választék mellett, míg az elektronikai termékek kínálatát novembertől az áruházon belül nyitó Euronics termékei fogják színesíteni.

Megéri betérni a felújított Tesco hipermarketbe, október 10. és 13. között ugyanis mindenki, aki legalább 20 ezer forint értékben vásárol, 5 ezer forintos kupont kap fizetéskor.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában