Kék hírek, bulvár

2011.03.01. 12:02

Leszbiszex a kamerák előtt – videóval

Nádai Anikó, a Valóvilág bajai üdvöskéje átnyergelt a férfiakról a gyengébb nemre: a paplan alatt elégítette ki plasztikcica barátnőjét, Szandikát.

baon.hu

Anikó nem írt történelmet a valóságshow-k történetében, hiszen Kismocsok, alias Varga Andrea a Valóvilág 2-ben elcsábított vőlegényétől egy gyűrűs menyasszonyt. A most futó széria bajai sztárja ettől még messze áll, eddigi szereplése inkább arról árulkodik, nem tudja, hogyan legyen folyamatosan középpontban.

Anikó 2009-ben A királynő című produkcióban indult a koronáért, akkor még mint szende szűz, lelkes diákszínjátszó próbált hatni a közönségre. Első médiaszereplésével nem érte el a várt sikert, ezért 180 fokos fordulatot vett, és a Valóvilágba már úgy indult, mint a férfiakat csupán játékszerként (ki)használó rosszkislány. Ez a szerep bejött a bajai bombázónak, bejutatott a show-ba, a villában viszont kicsapongásai helyett inkább szerelmi hullámzásairól vált híressé.

Elsőként Bécit szemelte ki. Mindent bevetett, hogy elcsábítsa Gigi rendíthetetlen bátyját, végül mégis kosarat kapott. Gyorsan túllendült a csalódáson, rövid időn belül újra lángra lobbant a szíve: az X-Faktoros Király L. Norbiért, akitől egy forró csókot is kapott.  

Ezután Olivérre vetette ki a hálóját. Bár a fiú szívesen ölelgette a csábos Anikót, kitartott kinti szerelme mellett, így újabb kudarcot kellett feldolgoznia a lánynak. Míg Olivért ostromolta, Szandika is a riválisa volt, időközben azonban szépen „összemelegedtek”. Mostanában már-már úgy viselkednek a villában, mint egy szerelmes pár, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy Anikó egyelőre nem talált rá következő áldozatára. Így aztán nem volt ellenére annak, hogy Szandika bevonja egy kis paplan alatti játszadozásba. Leszbi show műsoruk videója a valóvilág oldalán látható, természetesen 18-as karikával.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szende széplány vagy buja rosszkislány? Melyik lehet az igazi Anikó?
[/caption]

Hogy ezek után mi lesz a folytatás, csak tippelhetünk. Kasza Tibi és L.L. Junior most költözött be a villába, úgyhogy Anikó talán a „friss húsból” válogat. Persze az is lehet, hogy Szandikával közösen forrósítják majd tovább a villa hangulatát…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!