labdarúgás

2018.01.08. 10:40

Diadallal indított az SC Hírös-Ép

Az SC Hírös-Ép felnőttegyüttese már egy hete, január 2-án megkezdte a felkészülést a Bács-Kiskun megyei II. osztályú bajnokság tavaszi szezonjára.

Vincze Miklós

A szakmai stáb, Kovrig Ákos és Kemenes György az edzések mellett teremtornákkal és edzőmérkőzésekkel kívánják felkészíteni csapatukat. Ennek első állomásaként az elmúlt hét végén Tiszakécskén vettek részt egy színvonalas kispályás tornán. Az első mérkőzések során érződött az egy hónapos téli szünet, ám a Duna Aszfalt TVSE I. elleni utolsó csoportmeccsen elért 1–1-es döntetlennel megszerezték a csoport 2. helyét, amivel kivívták a továbbjutást. Az elődöntőben Városföldet gyűrték le fordulatos találkozón egy góllal, majd a döntőben a Duna Aszfalt TVSE II. ellenében szerezték meg magabiztos, tetszetős játékkal a tornagyőzelmet. Kovrig Ákos elmondta, hogy a felkészülés ezen szakaszában az a legfontosabb, hogy a játékosok visszarázódjanak a hosszú pihenő után, jó hangulatban és motiváltan készüljenek az új szezonra. A tornák és az edzőmérkőzések jó alkalmat szolgáltatnak arra is, hogy a tervezett új igazolásokról teljes képet kapjon a szakmai stáb. A tiszakécskei torna minden feltételnek megfelelt, a tornagyőzelem csak hab volt a tortán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában