Kecskemét

2 órája

Két középiskolában is állatvédelmi előadást tartott az Argos – galériával

Az állatok világnapja alkalmából két helyszínen is tartott állatvédelmi előadást és foglalkozást az Argos Állatvédelmi Egyesület pénteken.

Horváth Péter

Reggel a Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikumában kezdtek, ahol a  Bács-Kiskun Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára, Dudásné Tóth Erika őrnagy is tartott előadást.  

Argos, Kecskemét, előadás
Két középiskolában is állatvédelmi előadást tartott az Argos
Fotó: Argos Állatvédelmi Egyesület

Az alkalom fókuszában az állatvédelem és a környezetvédelem állt – mondta el a Baon.hu olvasói által az év emberének választott Szabó Attila egyesületi vezető. Az előadások után a kutyusok vették át a főszerepet, és Marcus trükk bemutatója után egy alapengedelmes gyakorlatokat láthattak a fiatalok Cassia és Marcus jóvoltából. Az eseményen mintegy kétszázan vettek részt. 

Második állomásuk a Katona József Gimnázium volt, ahol 100 diák volt jelen. Az állatvédelmi és környezetvédelmi előadások után mindkét helyszínen lehetőség volt a kutyákat megsimogatni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában