kék hírek

2018.10.02. 16:07

Lakhatatlanná vált a négygyerekes család háza Borotán

Egy száz négyzetméteres családi ház tetőterében keletkezett tűz kedden, Borotán a Petőfi utcában. Kettő felnőtt és négy gyermek lakott a házban, amelynek több helyisége is kiégett és lakhatatlanná vált.

Pozsgai Ákos

Mint arról korábban beszámoltunk, Bajáról kettő, Jánoshalmáról pedig egy tűzoltóegység érkezett a lángok megfékezésére. A tűz a tetőtérben keletkezett, majd átterjedt a tetőszerkezet egy részére és több helyiség is kigyulladt. Az elégett berendezési tárgyakat az udvarra hordták ki a tűzoltók, akik három vízsugárral locsolták az épületet. A tüzet sikerült rövid idő alatt eloltani. A födémszerkezetben keletkezett átizzásokat kéziszerszámokkal és vízsugárral lokalizálták a tűzoltók.

A tűz keletkezésekor senki nem volt az épületben és a tűzoltás során sem sérült meg senki – közölte a katasztrófavédelem megyei sajtószolgálata.

Helyszíni információink szerint a ház lakhatatlanná vált, két felnőtt nő és négy gyermek lakott az épületben, információink szerint a család rokonokhoz költözik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában