Kultúra

2012.03.14. 20:14

Adrienn és Roland is ott lesz a Megasztár döntőben

Mindkét kecskeméti induló, Nagy Adrienn és Bihal Roland is bent lesz a Megasztár 6 döntőjében, ugyanis ők kerültek ki győztesen a pénteki párbajból.

Pásztor Andrea

Nagy Adrienn és „ellenfele”, Burger Ágnes Duffy Mercy című slágerét adták elő duettben. Bochkor Gábor és Bereczki Zoltán a kecskeméti lányra voksolt, azt mondták, sokat fejlődött a válogató óta, Falusi Mariann és Mester Tamás azonban Ági „pofozni való” hangját hallgatta volna szívesen az élő show-ban. A döntetlen után a szabályok szerint újra át kellett gondolnia a zsűrinek a döntést, és végül Adriennt juttatták tovább.

Izgalmasra sikerült Bihal Roland és Bakos Bettina párbaja is, ők a Valami Amerika még című dalban mérkőztek meg. A párosítás érdekessége, hogy Roland – és anyukája – már a válogatón „kiszúrták” a 16 éves lányt. A No Thanks-es fiú (24) a beharangozóban elárulta, hogy nagyon bejön neki Bettina, talán ezért is sikerült olyan jól kettejük duettje. A zsűri esetükben is nehezen döntött, két-két szavazatot kapott Roland és Bettina is, az újabb mérlegelés után azonban a kecskeméti versenyzőt hozták ki győztesnek.

Legközelebb pénteken láthatjuk és hallhatjuk újra a két kecskeméti énekest a Megasztár színpadán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!