Kék hírek, bulvár

2010.04.07. 09:43

Nem volt bomba a Kecskeméti Városi Bíróságon

„A Kecskeméti Városi Bíróság épületébe bombát rejtettem el, ez nem vicc!”– mondta ma reggel egy férfi hang a telefonban. Szerencsére a rendőrök nem találtak bombát az épületben.

baon.hu

11:45 A bomba keresését a rendőrség 11 óra után nem sokkal fejezte be. Sem bombát, sem más veszélyes anyagot nem találtak az épületben.

10:00 – Ma reggel, 08.48-kor egy eddig ismeretlen személy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság városi számán ezekkel a szavakkal hozta a rendőrség tudomására, hogy állítása szerint, bombát rejtett a Kecskeméti Városi bíróság épületébe – tudtuk meg Nyikos Tamástól, a Bács-Kiskun megyei rendőrség sajtóügyeletesétől.

Az utolsó bombariadó tavaly, december 4-én volt, ekkor az egész ügyészség kivonult az utcára. Nem találtak bombát. Előtte, szeptember 23-án, a Zuschlag-per alatt fenyegette meg a megyei bíróságot egy telefonáló plasztikbombával. 2009-ben volt még egy harmadik bombariadó is a megyei bíróságon június 30-án, ekkor sem találtak robbanóanyagot az épületben.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A rendőrség azonnal kiürítette a városi bíróság épületét
[/caption]

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!