Kék hírek, bulvár

2012.08.29. 20:08

Kit keresnek a rendőrök az erdőben?

Két mentő és egy rendőrautó száguldott ki szerdán késő délután egy, Kecskemét és Nyárlőrinc között lévő tanyához. A 44-es mentén több ponton is rendőrök állnak, de a megyei főkapitányság egyelőre nem mond semmit az ügyről.

Zs. D.

Szirénázó mentőautók és rendőrök érkeztek szerdán késő délután egy, a 44-es főút mentén, az erdőben álló tanyához. A mentők bő fél órával később, szintén szirénázva tértek vissza a megyeszékhelyre. A Nyárlőrinc és Kecskemét között lévő háznál - melynek bejárójánál gyakran állnak örömlányok - ottjártunkkor három rendőrautó parkolt. Mindeközben egyenruhások álltak a főút kecskeméti és nyárlőrinci behajtójánál.

A helyszínen sikerült megtudnunk, hogy valakit keresnek a rendőrök. A "hajtóvadászat" során még az erdőben lévő dűlőutakat is ellenőrzik. A 44-es mentén elterülő erdő fölött egy helikopter is megfordult, de arról nem kaptunk információt, hogy ennek bármi köze lenne az akcióhoz. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] A dűlőutakat is ellenőrizték
[/caption]

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől csak annyit sikerült megtudnunk, hogy rendőri intézkedés van folyamatban. Nyíkos Tamás részletes tájékoztatást későbbre ígért az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!