Kék hírek, bulvár

2009.02.05. 15:12

Két bank, egy bankrabló Kecskeméten? - Képekkel, videóval

A két héttel ezelőtti fegyveres bankrablás helyszínétől gyakorlatilag két utcányira újabb takarékszövetkezetet fosztott ki fegyveres bankrabló.

Noszlopy/Index.hu

16:08

A rendőrség fokozottan ellenőrzi a pénzintézet környéki utcákat, annyit tudni, hogy a fegyveres támadó a rablás után egy bordó autóval menekült el a helyszínről.

Amennyiben a pénzintézet kamerarendszere rögzítette a támadást, annak a kiértékelése hamarosan elkezdődik, a rendőrök attól tartanak, hogy egy személyhez vagy csoporthoz köthetők az elmúlt időszak fegyveres rablásai Kecskeméten.



Bankrablások ellen: több és jobb kamerát minden fiókba!

Több és jobb belső kamerát kell elhelyezni a bankokban, és a kamerás megfigyelést a rablások megelőzése érdekében ki kell terjeszteni a bankok megközelítésének útvonalára is - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány budapesti sajtótájékoztatóján.




15:49

Lezárták a rendőrök Kecskeméten a Jókai utcát, ahol a fegyveres bankrablás történt. A városközpont felöl érkező járműveket a Munkácsy utcába, a Budai kapu felöl közlekedőket pedig a Kada Elek utcába terelik.

Nagyon sok rendőr van a helyszínen, várják a technikusokat és a nyomkövető kutyát. Továbbra sincs pontos információ arról, hogy valójában mi történt: a Baon.hu tudósítója egyelőre annyit tudott meg, hogy az arcát eltakaró támadó fegyverrel követelt pénzt. Majd - az egyelőre ismertlen összeg átvétele után - elfutott a helyszínről. A támadás idején több ügyfél is volt a helyiségben, de senkinek nem esett bántódása.


[caption id="" align="aligncenter" width="350"] A Jókai utcai pénzintézetbe délután 3 óra körül ment be a rabló
[/caption]


15:12

Újabb fegyveres bankrablás történt Kecskeméten: az elsődleges információk szerint ezúttal a Jókai utcában, a Tiszakécskei Takarékszövetkezet kirendeltségén járt egy rabló. A rendőrség már lezárta a környéket és forró nyomon keresik a tettest.

 

Két héttel ezelőtt is bankot raboltak Kecskeméten

Kecskeméten a Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezet Bocskai utcai fiókjába volt legutóbb bankrablás Bács-Kiskun megyében.

A rabló fején csuklya és fekete sísapka volt, a kezében pedig fegyvernek látszó tárgyat tartott. Ezzel kényszerítette a két banktisztviselőnőt a pénztárban lévő összeg átadására. A pénzt egy fehér reklámszatyorba tette, majd Kecskemét belvárosa felé gyalogosan távozott.

A rabló fején csuklya és fekete sísapka volt, a kezében pedig fegyvernek látszó tárgyat tartott. Ezzel kényszerítette a két banktisztviselőnőt a pénztárban lévő összeg átadására. A pénzt egy fehér reklámszatyorba tette, majd Kecskemét belvárosa felé gyalogosan távozott. Bankrablások ellen: több és jobb kamerát minden fiókba! Több és jobb belső kamerát kell elhelyezni a bankokban, és a kamerás megfigyelést a rablások megelőzése érdekében ki kell terjeszteni a bankok megközelítésének útvonalára is - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány budapesti sajtótájékoztatóján. A Jókai utcai pénzintézetbe délután 3 óra körül ment be a rabló -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!