Kék hírek, bulvár

2012.02.24. 14:57

Kecskeméti megasztárok: bejutottak a legjobb 24 közé

Két kecskeméti fiatal – Nagy Adrienn és Bihal Roland – is jól vette az akadályokat, meggyőzte a zsűrit, és bekerült a legjobb 24 közé a Megasztár 6. tehetségkutatóján. Már csak egy lépés – a párbaj – választja el őket attól, hogy részt vegyenek az élő show-kban, ahol már a nézők voksolnak a kedvenceikre.

baon.hu

Nagy Adriennről korábban már írtunk, tavaly ugyanis ő énekelte a Szinglik éjszakája című film főcím dalát. A 24 éves lány az ÉZI-ből indult, már lemezt is adott ki, két éve szólóénekes a fővárosban, de úgy érezte, megrekedt a karrierje. Ezért is jelentkezett a Megasztárba. Úgy gondolja ugyanis, a tehetségkutató elhozza számára azt az ismertséget, amire mindig is vágyott.  Adri elárulta nekünk, hogy mindemellett édesanyja be nem teljesült vágyait is szeretné valóra váltani. Anyukája is énekes szeretett volna lenni, de őt senki sem támogatta ebben. Vele ellentétben Adrienn szerencsésnek mondhatja magát, ő minden segítséget megkapott családjától.

– Bár két éve hivatásos énekes vagyok, és már három klippem is elkészült, rá kellett jönnöm, milyen nehéz is ez a szakma – nyilatkozta nekünk Adrienn. – Nem elég a kitartás és az elhivatottság ahhoz, hogy az ember elérje céljait. Számomra a Megasztár egy kiemelkedési lehetőség, és mindent megteszek annak érdekében, hogy élni is tudjak vele. Már most nagyon sok pozitív élményt szereztem, sok kiváló embert, színes egyéniséget ismerhettem meg a válogatás során. Bízom benne, hogy a kecskemétiek szorítanak majd értem, hiszen nagyon sokat köszönhetek ennek a városnak.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Nagy Adrienn nagy reményekkel állt a Megasztár zsűrije elé
[/caption]

Bihal Rolandot két zenekarból is ismerhetik a fiatalok. Hallhatták őt a Hangover nevű együttesben, majd a szebb napokat is megélt No Thanx tinibanda frontembere lett, az első énekes távozása után. Sajnos azonban a csapat vele már nem ért el kiugró sikereket, ami nagyon megviselte a most 24 éves kecskeméti fiút. – Bár hivatalosan nem oszlott fel a banda, két év alatt összesen hat koncertünk volt, ezért éreztem úgy, hogy lépnem kell, ha a szakmában akarok maradni – mondja Roland.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Bihal Roland bizonyítani szeretne a tehetségkutatón
[/caption]

– Most diplomáztam a GAMF-on, mérnök-informatika szakon, jelenleg a diplomás munkanélküliek életét élem. Eddig csak némi alkalmi munkám adódott. Kicsit tartottam attól, hogy szakmai múltam miatt előítéletekkel kell majd megküzdenem a Megasztárban, de szerencsére ugyanúgy kezelt a zsűri, mint a többi versenyzőt. Ugyanúgy harcolnom kellett azért, hogy eljuthassak akár a döntőkig. Ez egy újabb esély számomra az élettől. Egy esély arra, hogy bizonyítsak, magamnak és a közönségnek egyaránt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!