Kék hírek, bulvár

2009.04.11. 09:37

Ezer kiló csirke tűnt el

Az éj leple alatt ezer kilogramm fagyasztott csirkét loptak el ismeretlen tolvajok egy kamionról.

baon.hu

Bácsalmáson egy lakatlan házba törtek be a napokban. Elloptak két Samsung tévét, két herendi porcelánból készült női alakot, egy kézikocsit, két ütve fúrót és egy gránit-flexet. Az ellopott tárgyak értéke eléri az 500 ezer forintot.

Baján egy autószerelő műhelybe surrant be ismeretlen tettes pénteken. Az irodából 400 ezer forintot lopott el.

Kecskeméten csalás miatt indítottak nyomozást a rendőrök pénteken. Egy helyi férfit jelentett fel egy szintén kecskeméti férfi. A sértett elmondta, hogy még tavaly novemberben javításra és vizsgáztatásra adta át a gyanúsítottnak Daihatsu Charade személygépkocsiját. A költségekre 60 ezer forintot is odaadott, ám azóta sincs kész a kocsi és sem a pénzt, sem az autót nem kapta vissza a tulajdonos. Az összes kára 500 ezer forint.

Kecskemét-Katonatelepen egy benzinkút parkolójában állt egy kamion, nyitott pótkocsival péntekre virradóra. Az éj leple alatt valaki ellopott a pótkocsiról ezer kilogramm fagyasztott baromfit. A bűncselekményt pedig a szerelvényt vezető német állampolgár jelentette a rendőröknek, elmondta azt is, hogy a húsáru értéke 800 ezer forint.

Kecskeméten egy biliárd szalonban járt betörő szombatra virradóra. A páncélszekrényből 800 ezer forintot lopott el az ismeretlen tolvaj. A rongálással további 100 ezer forint kárt okozott.

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy 36 éves nőt. Az asszony egy helyi tanyán egy női rokonát bántalmazta, aki súlyos sérülést szenvedett.

Lajosmizsén egy hangárépületbe törtek be ismeretlenek péntekre virradóra. Egy krokodil villát loptak el, aminek értéke 450 ezer forint. Az épület melletti istállóból pedig egy köbméteres rakodó kanál tűnt el, 400 ezer forint értékben. A rongálással további 30 ezer forint kárt okoztak a tolvajok.

Tasson, az Osztó-szigeten egy hétvégi ház teraszáról tűnt el négy darab horgászbot, összesen 400 ezer forint értékben.

Határrendészeti események:

Eljárás indult három szerb állampolgár ellen. A két felnőttet és a gyereket pénteken éjjel fogták el. Magyarországon való tartózkodásuk
jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Pénteken pedig mindannyiukat átadták a szerb hatóságoknak.

A Vám-és Pénzügyőrség munkatársai pénteken délután hat szerb állampolgárt fogtak el. A két felnőtt és négy gyerek a zöldhatáron érkezett hazánkba. Mindannyian menekültkérelmet nyújtottak be, ezért a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították őket.

A kiskunhalas vasútállomáson is tiltott határsértőket fogtak és állítottak elő a rendőrök pénteken. Az egyik személy kiutasítást előkészítő őrizetbe került az őrzött szállásra, míg a másik személyt a Bács-Kiskun Megyei Gyermekvédelmi Központ Kunfehértó Gyermekotthonba helyezték el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!