TV2

2 órája

A Kísértés: Lóri és Noel is öltáncot lejtett egy-egy általuk választott hölgynek

Jó úton haladnak a párok afelé, hogy külön-külön utakon folytassák életüket a Thaiföldön zajló párok próbája után. A TV2 A Kísértés reality műsorában újabb két párnál mozog a léc. Dusán és Lóri is aggódhat, ha így folytatják.

Sebestyén Hajnalka

A kedd esti adás is tartogatott fordulatokat, meglepetés húzásokat. A Kísértés szerelmes párjai már nem igazán érdemlik ki a szerelmes jelzőt. Bács-Kiskun vármegyéből a kecskeméti Inge és Lóri is egyre ingoványosabb talajon lépked. 

A Kísértés, Lóri, kecskeméti Inge
A Kísértés keddi adásának egy forró pillanata: Lóri öltáncot lejt Cynthiának 
Forrás: TV2

Dusán összezavarodott

Brigi és Dusán együtt érkezett a thaiföldi paradicsomba, de egyre inkább úgy tűnik, nem együtt távoznak. Dusán összezavarodott vagy egyszerűen csak sunyi. Ahogyan a csábító hölgyek összegezték: mást mond, mást csinál. Gyenge jellem, nem önazonos, megalázza Brigit. Ugyanakkor ő azt állítja, Brigit még akarja, de közben Eda bájait csodálja és élvezi. Edát be is engedte a szobájába, az ágyába, de egyelőre nem történt semmi szexuális. A lány villában Brigi teljesen összetört a tábortűznél látottak és hallottak alapján. Egyre inkább enged csábítójának, Máténak, aki folyamatosan vigasztalja, próbálja erősíteni önbizalmát. 

Inge nem tudja hányadán állnak

A kecskeméti Inge szintén a tábortűz ceremónia hatására összezavarodott Lórival kapcsolatban. A jegyese egyre több olyat tesz, mellyel kezd betelni nála az a bizonyos pohár. Elbizonytalanodott rajta, hogy egy ilyen kétszínű emberrel élje le az életét. Ahogyan megjegyezte, édesanyja ezt már nem tartaná helyesnek. 

Lányok lelkiznek, a fiúk buliznak

A kísértés szigetén míg a lányok bánatukban lelkiznek, a fiúk inkább buliznak és élvezik a csábító lányok bájait. Natali, az új csábító pörgetős játékkal dobta fel a hangulatot. Ennek eredménye két öltánc is volt. Lóri Cynthiának, Noel Natalinak lejtett öltáncot. 

Noelt nem érdekli, mit gondolnak róla a lányok

Noel Dorinával érkezett a szigetre, akit már néhány nap után megcsalt Natival. Most már az sem érdekli, mit gondol a fiatal szőke szépség. Egy ideje a tüzes Tinával kacérkodik, és immár az óriás keblű Natalinak is csapja a szelet. Bár konkrét hármas nem született az utóbbi két hódításból, de tény, hogy hárman egy szobában aludtak. A ráadásként pedig láthatta, amint Tina és Eda jóéjt kívánva csókolózik. 

Dorina enged Zotyának

Dorinát nagyon rosszul érintette, hogy Noel megcsalta, de közben jól érzi magát a csábító Zotya karjaiban. Ők ugyan nem mentek még a csóknál tovább, de lelkileg egyre közelebb kerülnek egymáshoz. 

A Kísértés újabb randira hívása is megtörtént

Kasza Tibi műsorvezető a keddi adásban ezúttal jó hírrel érkezett. Újabb randik következnek. A szerelmes párok tagjai hívhattak találkára egy-egy csábítót. A fiúknál Dusán – nagy meglepetésre – Barbit, Atis Nikit, Lóri Edát, Noel pedig Natalit választotta. A lány villában Inge Jérémy-t, Toncsi Márkot, és ahogy várható volt Dorina Zotyát, Brigi Mátét invitálta meg. Ez utóbbi azért nem volt annyira egyértelmű, hiszen bár Máté a szimpatikusabb csábító sok néző számára, de Brigi az előző adásban még talonba tette az új csábítót, Lombardót is.

Következő adás 

Hogyan tovább? A szerdai adás előzetese elég rejtélyes. Anna fúj majd Lórira, aki egyre inkább semmibe veszi. Zotya és Dorina közelebb kerül egymáshoz. Dusán még nagyobb kedvet kap Edához. S mindez csak ízelítő. A Kísértés hétfőtől csütörtökig 21.30-tól látható a TV2-n.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!