Kék hírek, bulvár

2012.05.24. 07:36

Egy aknában bukkantak a meggyilkolt nő holttestére

Emberölés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség annak a korábban eltűnt lajosmizsei nőnek a halálával kapcsolatban, akinek holttestét szerdán találták meg egy vízzel teli aknában.

Zs. D.

Múlt pénteken tűnt el az a 64 éves lajosmizsei nő, akinek holttestét szerdán emelték ki egy lakásához közeli, vízzel teli aknából. Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az eltűnése után közigazgatási eljárásban keresett asszony holttestét a tanúkihallgatások, valamint az ismételt adatgyűjtések során beszerzett információk alapján a nyomozók állampolgárok segítségével találták meg.
- A holttest megtalálása után büntetőeljárás indult, tekintettel arra, hogy az elsődleges orvosi vizsgálat szerint nem zárható ki az idegenkezűség - fűzte hozzá a szóvivő.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben. Jelenleg a tanúk kihallgatása, valamint a helyszínen talált nyomok kiértékelése folyik. A rendőrség későbbre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben.

Amint korábban megírtuk, Kiskunhalason a pusztán találtak rá egy nő holttestére, aki szintén gyilkosság áldozata.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!