Kék hírek, bulvár

2016.10.05. 12:30

Birokra kelt két rendőr a megvadult kutyával

Címkék#Kiskunhalas

Két fejér megyei rendőr, Krasznai Sándor törzszászlós és Keserű Gergő zászlós akadályozott meg egy kutyatámadást Kiskunhalason.

police.hu

Két Fejér megyei körzeti megbízottat megerősítő erőként rendeltek át Kiskunhalasra a Menekültügyi Őrzött Befogadó Központba. Szeptember 23-án szolgálaton kívül, szállásukon tartózkodtak, amikor segélyhívásra lettek figyelmesek a szomszédos ingatlan területéről. A helyszínre siettek, ahol azt tapasztalták, hogy egy nagytermetű, kaukázusi juhászkutya megtámadott egy férfit, aki, mint később kiderült, a kutya etetésével volt megbízva a tulajdonosok távollétében. A körzeti megbízottak azonnal a bajba jutott férfi segítségére siettek, de a kutya őket is megtámadta és mindkét rendőrt többször kézen harapta. A megvadult ebet végül a kiérkező helyi járőrök segítségével sikerült megfékezni.

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány példamutató, életmentő, rendőri hivatásához méltó tevékenységéért dicséretben és jutalomban részesítette Krasznai Sándor címzetes rendőr törzszászlóst, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, Adonyi Rendőrőrs körzeti megbízottját, valamint Keserű Gergő címzetes rendőr zászlóst, a Móri Rendőrkapitányság, Közrendvédelmi Alosztály körzeti megbízottját - írta a police.hu.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!