Labdarúgás

3 órája

Kaskantyú-Akasztó II. derbit vívnak a hétvégén

A hétvégén a 8. fordulót rendezik meg a vármegye három harmadosztályának a Déli, Északi és Nyugati csoportjában. A vármegye három Közép csoportjában a 6. kör következik.

Vincze Miklós

A Déli csoport éllovasa, a Kelebia a Csátalja vendége lesz. Az északi listavezető Vasutas SK az Izsákot fogadja. A Közép csoportban az első helyen álló Kunfehértó Jászszentlászlóra látogat, a 2. Kaskantyú az Akasztó II.-vel vív rangadót hazai pályán. A nyugati éllovas, a Szentmárton Dunaszentbenedekre látogat, a 2. Uszód Bátyán vív derbit.

labdarúgás, vármegye II,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

SZOMBAT, 15.00

Vármegye III., Déli csoport: Bácsbokod-Kenderes SE, Madarasi SE-Felsőszentiván, Bácsborsód-Mélykút II., Csátalja-Kelebia.

Vármegye III., Északi csoport: Miklósi GYFE-Városföld (13.00), Katonatelep-Helvécia, Vasutas SK-Izsák, Fülöpszállás-Fülöpjakab, Kerekegyháza II.-Ballószög, Szabadszállás-Jakabszállás.

Vármegye III., Közép csoport: Bócsa-Balotaszállás, Soltvadkerti TE Soltút II.-Kiskőrösi LC II., Kisszállás-Akasztó FC II., Kaskantyú-Kecel FC II., Jászszentlászló-Kunfehértó.

Vármegye III., Nyugati csoport: Fajsz-Kecel Senior, Uszód-Bátya, Dunapataj-Dunaegyháza, Dunaszentbenedek-Szentmárton.

VASÁRNAP, 15.00

Vármegye III., Déli csoport: Gara-Sükösd, Hercegszántó-Tataháza, Bajaszentistván-Tompa.

Vármegye III., Északi csoport: SC Hírös-Ép II.-Bugac, Tiszaalpár-Pálmonostora.

Vármegye III., Nyugati csoport: Hajós-Császártöltés, Harta II.-Szakmár.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában