Kosárlabda

2 órája

A Tiszakécske VSE megszerezte az első győzelmét

A férfi kosárlabda NB II. Keleti csoportjában egy mérkőzés után egy vereséget jegyző Tiszakécske VSE a Dunaújvárosi Sárkányok együttesét fogadta csütörtökön este. A három negyeden át szoros mérkőzést az utolsó etapban magabiztosan fordította a maga javára a Tiszakécske VSE.

Vincze Miklós

Az első negyedet három ponttal nyerte a hazai gárda, a második felvonás hasonlóan szoros volt, abban eggyel voltak jobbak a Tisza-partiak, 40-36-os állás mellett vonulhattak pihenőre a felek. A folytatásban jobban kezdett a Dunaújváros – Bognár Mátyás és Szűcs Ábel vitte a hátán a Sárkányokat, így a harmadik negyed zárásakor már a vendégek vezettek két ponttal. A negyedik negyedben aztán lelépte az ellenfelét Bányai Viktor csapata, és végül tizenöt ponttal bizonyult jobbnak a vendégeknél. A hazaiaknál Fehér Ádám szerezte a legtöbb pontot, 19-et – értékesített két triplát is –, Mester Ferenc 14-et termelt – ő szintén két hármast is értékesített –, Tápai Péter 11 ponttal vette ki a részét a sikerből.

Tiszakécske VSE, kosárlabda, mérkőzés
A Tiszakécske VSE megszerezte az első győzelmét
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Tiszakécske VSE–Dunaújvárosi Sárkányok 75–60 (24-21, 16-15, 13-19, 22-5)

Tiszakécske VSE: Fekete (7), Fehér (19), Rácz, Szrapkó (4), Tápai (11). Csere: Dudás (2), Pásztor, Görbicz (8), Mester (14), Szécsény (6), Nyerges (2), Blahut (2). Vezetőedző: Bányai Viktor.

Dunaújvárosi Sárkányok: Csernák (2), Szűcs (18), Kiss M. (2), Matucza (5), Bognár (23). Csere: Veres-Kovács (2), Katona (8). Vezetőedző: Boda Gábor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában