Futsal

2 órája

A ScoreGoal négy játékosa is a válogatottban

A férfi A-válogatott edzőtáborozáson és nemzetközi felkészülési mérkőzéseken vesz részt 2024. október 1. és 6. között Sárváron és Szombathelyen. A már zajló eseményen négy játékos is ScoreGoal színeiben játszik.

Nyitray András

A magyar válogatott két mérkőzést vív meg az edzőtábor során, mindkettőt Ausztriával. A helyszín Szombathely lesz, ahol a Haladás otthonában szombaton és vasárnap is 13 órás kezdéssel lép pályára a nemzeti együttes. A magyar válogatott keretében ScoreGoal négy játékosa is helyet kapott, név szerint Pál Patrik, Suscsák Máté, Fekete Márk és Kajtár Mátyás, akik nem először vannak ott a legjobbak között már.

Kajtár Mátyás, ScoreGoal, futsal,
Kajtár Mátyás, a ScoreGoal játékosa 
Fotó: Bús Csaba

Az NB I-es bajnokság jelenleg szünetel ennek megfelelően, a tavalyi ezüstérmes ScoreGoal Kecskemét nyolc forduló után 15 pontjával a harmadik helyen áll a nagyon sűrű alapszakasz élmezőnyében. A kék oroszlánok legközelebb október 14-én, egy hétfői nagyon lépnek majd újra pályára, amikor a második helyen álló Újpest FC otthonában vívnak kiélezettnek tűnő rangadót. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában