Kézilabda

1 órája

A Mizse KC későn ébredt Törökszentmiklóson

A férfi NB II. G csoportjában a Lajosmizse Törökszentmiklósra látogatott a 6. fordulóban, ahol végül vereséget szenvedett. A Mizse KC későn kezdett el felzárkózni.

Nyitray András

A Törökszentmiklós és a Lajosmizse az előző idényben is parázs csatákat vívott, így volt ez ezúttal is, a vendégek ráadásul javítani akartak. A hazaiak kezdtek sokkal jobban, alig tíz perc után már 9–4-re vezetett a Székács. A különbség ezután sem akart csökkenni, újabb tíz minutum elteltével 15–8 állt az eredményjelzőn, a Mizse KC nem tudott egyszerűen érdemben csökkenteni a különbségen, tapadva az ellenfélre. Pásztor, Teleki és Juhász húzta a hazaiak szekerét leginkább támadásban, a másik oldalon Benke igyekezett vállára venni csapatát, de a szünetben 21–14 volt az állás.

Mizse KC, kézilabda, Lajosmizse
A Mizse KC gólfelelőse ezúttal is Benke Viktor volt 
Fotó: Bús Csaba

A második félidőben gyorsan elérte a tíz gólt a különbség, úgy tűnt, ezzel a Lajosmizse el is vérzett. Nem adta azonban fel a vendég gárda ezután sem, Bujdosó, Benke és Berkes volt aktív, ennek köszönhetően szűk negyedórával a vége előtt feljött 27–24-re a Mizse KC. Közelebb viszont már nem tudott kerülni ellenfeléhez a vendég gárda, mely végül 35–29-re kapott ki, ezzel elszenvedte negyedik vereségét a G csoportban

Törökszentmiklós – Mizse KC 35–29 (21–14)

Törökszentmiklós. V: Juhász, Szilágyi

Székács góllövők: Pásztor 10 (4), Juhász P. 7, Határ 7, Nagy A. 4, Teleki 4, Csanádi 1, Zsigmond 1, Nyeső 1.

MKC góllövők: Benke 12 (4), Berkes 4, Bujdosó 4, Soltész 2, Sülye 2, Tóth T. 2, Tóth Sz. 1, Polyák 1, Talmácsi 1. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában