Dancing with the Stars

2 órája

Hosszú Katinka alig várja, hogy szombat este táncparkettre lépjen – videóval

Szombat este felgördül a függöny, és kezdetét veszi a TV2 Dancing with the Stars táncos showműsora. A Bács-Kiskun vármegyeieknek különösen kedves lehet majd a Hosszú Katinka – Suti András páros, hiszen a világhírű úszónő bajai származású.

Sebestyén Hajnalka

Szombaton 19.30-kor indul a fergeteges táncos műsor. A Dancing with the Stars-ban tíz híresség lép táncparkettre profi táncos párjával. Köztük Hosszú Katinka és Suti András páros. A fellépés előtt nem sokkal a következőket mesélték el a közönségnek a TV2 Play platformon

Hosszú Katinka és Suti András
Hosszú Katinka és Suti András
Fotó: TV2

Hosszú Katinka nagyon izgul

A beszélgetés elején Hosszú Katinka elárulta: már nagyon várják, hogy megmutathassák, hogyan is táncolnak. Ő maga nagyon izgul, de bízik benne, hogy elnyerik a közönség tetszését. A lépések helyén vannak, maximálisan odateszi magát. 

A humor sem hiányzik 

Suti András hozzátette: az összhang a kezdetektől megvan közöttük. A próbák sok humorral és poénkodással zajlanak, de kemények. Katinka maximalista mely a tánctanulásban is megmutatkozik. Ugyanakkor hatalmas örömmel táncol. Természetesen még vannak olyan mozdulatok, melyekre jobban oda kell figyelni, de nagyon rajta vannak, hogy a legjobbat nyújtsák.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!