Labdarúgás

2 órája

Kunbaja-siker Kecskeméten

A 13. helyen álló Kecskeméti LC az 5. Kunbaját fogadta a vármegye egy 10. fordulójában. A végig küzdelmes mérkőzésen egy gól döntött, azt a Kunbaja játékosa, Ikotic Ádám szerezte, a vendégek így elvitték mind a három pontot.

Vincze Miklós

Végig harcos, kiegyenlített mérkőzést vívott a két csapat. A Kunbaja a 30. percben szerezte meg a vezetést. Egy beadást követően kavarodás alakult ki a hazai kapu előtt, a labda Ikotic elé pattant, aki estében, 15 méterről a bal felső sarokba lőtt, és ezzel el is döntötte a három pont sorsát.

Kunbaja, Ikotic Ádám, labdarúgás
A Kunbaja győztes gólját Ikotic Ádám (labdával) szerezte Kecskeméten
Fotó: Pozsgai Ákos

Márton Pál, a Kecskeméti LC vezetőedzője: – Ha azt nézem, hogy azzal a csapattal játszottunk, amely az előző idényben az utolsó pillanatig versenyben volt a bajnoki címért, azt is mondhatnám, hogy ellenük egy 0-1 belefér. Az viszont sokkal jobban fáj, hogy a játékosaimon egyfajta hitehagyottságot éreztem. Annak ellenére, hogy egész héten azt igyekeztem sulykolni beléjük, hogy igenis lehet esélyünk a Kunbaja ellen. A játék képe alapján igazságos az eredmény, de ha megfelelő önbizalommal léptünk volna a pályára, ma a három pontot is itthon tarthattuk volna.

Varga Zoltán, a Kunbaja technikai vezetője: – Végig harcos, küzdelmes mérkőzést vívtunk, tulajdonképpen ilyenre is számítottunk a sokat futó, lelkes, fiatalokkal teli Kecskeméti LC vendégeként. Nagyon örülünk a három pontnak, annál is inkább, mert ezen a kecskeméti műfüves pályán mindig nagyon meg szoktunk szenvedni.

Kecskeméti LC-Kunbajai SE 0-1 (0-1)

Kecskemét, vezette: Tóth Csaba (Minda Róbert, Nagy Norert)

Kecskeméti LC: Gyapjas Zs. – Fleig, Katona, Kele (Diószegi 69.), Gondi (Orcsik 56.), Varga M., Ludvigh (Sebő 56.), Selmeci, Gyapjas B. (Ónodi 69.), Jánosi (Schneider 46.), Czumbil. Vezetőedző: Márton Pál.

Kunbaja: Glisic – Kujundzic, Kokljevci, Ivandekic (Ivanisevic 69.), Ikotic (Todic 77.), Sinkovic (Csorba 77.), Damjanovic, Susnjar, Masalusic, Vukoicic, Plavsic.

Gól: Ikotic a 30. percben.

Sárga lap: Sebő 61., Varga M. 71., Gyapjas Zs. 81., Katona 91. illetve Csorba 92. perc.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában