Röplabda

2 órája

A Kecskeméti RC rossz sorozata Zuglóban sem szakadt meg

Nem tudta megtörni nyeretlen sorozatát a női NB I-ben a KRC, mely ezúttal Zuglóban kapott ki péntek este. A sűrű versenynaptár nem könnyíti meg a Kecskeméti RC helyzetét, mely három sima szettben maradt alul.

Nyitray András

Farkas Péternek nem volt könnyű dolga, hiszen a Kecskeméti RC vasárnap újabb bajnokit vív már, majd kedden a Magyar Kupában következik visszavágó Szegeden. Ennek megfelelően a vendégek trénere próbálta forgatni csapatát, jobbára azok voltak pályán, akik eddig kevesebb percet kaptak. Ez azért ki is jött a parketten, hiszen a BVSC nem adott esélyt a Kecskemétnek, tulajdonképpen három igen sima szettben, 52 perc alatt rendezte le a meccset. 

Kecskeméti RC, röplabda.
A Kecskeméti RC tartalékos kerettel szenvedett vereséget
Fotó: BUS CSABA

– Elég sűrű a versenynaptár, így az eddig kevesebb lehetőséghez jutó játékosoké volt a főszerep. Az első két szettben az elvártaknak megfelelően ment a játék, egy-két állásban ragadtunk be, az utolsó játékrészben azonban teljesen szétesett a fogadásunk. Készülünk a vasárnapi fordulóra, gratulálok a BVSC csapatának – értékelt Farkas Péter vezetőedző. 

A KRC vasárnap 13 órakor a BDSE-t fogadja a bajnokságban a Messzi István Sportcsarnokban. 

BVSC-Zugló – Kecskeméti RC 3–0 (15, 13, 7)

Budapest, 63 néző. V.: Árpás, Szabó P.

BVSC: Kökény 10, Hegyi 13, Szerencsés-Miklai 4, Oláh 7, Villám 10, Pécsi 4. Csere: Szili, Sartoris (liberók), Lénárt 5, Nagy Zs., Kökény, Réthelyi. Vezetőedző: Daróczi Gergely

KRC: Lehoczki 1, Kiss L. 3, Illés 3, Pintér 2, Berényi 7, Schoner 1. Csere: Kispeti (liberó), Horváth J., Vörös 4. Vezetőedző: Farkas Péter

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában