Gyerekprogramok

2 órája

Tök jó délután a tiszaugi óvodában – galériával

Nemcsak a gyerekek, de szülők, sőt, nagyszülők is részt vettek a Tiszaugi Óvoda és Mini Bölcsőde szervezésében megrendezett családi tökdélutánon.

Szentirmay Tamás

A kis település óvodájába huszonkét gyermek jár, a bölcsődébe pedig hét. A bölcsőde közvetlen az óvoda mellett található, amit március elsején adtak át.

tiszaugi óvoda, tökfaragás, program
Tökfaragásra is várták a családokat a tiszaugi óvodában
Fotó: Szentirmay Tamás / Forrás: Szentirmay Tamás

– Tök jó őszi családi délutánnak neveztük el az eseményt, amely közös programja az óvodának és a bölcsődének – mondta Almási Barbara vezető.

– Kézműves-foglalkozással vártuk a gyerekeket, Szendrei Mariann óvónénivel, de besegített még Budainé Tóth Judit könyvtáros is. A tökfaragáshoz a szülők hozták a hozzávalókat, mi csak a helyet, a lehetőséget és a mécseseket biztosítottuk. A faragott tököket kitesszük az óvoda elé, de az ablakokba is jut majd. Bábel Kata jóvoltából a tornaszobában fényképezésre is nyílt lehetőség. A bölcsődében jótékonysági sütemény- és kézműves vásárt tartottak. A program végén pedig egy meglepetéssel szolgáltunk a gyerekeknek és a szülőknek, mert egy mese dramatizálásával készültünk – tette hozzá.

Almási Barbara elmondta még, hogy Tiszaugon, kis település lévén, a szülők nyitottak, összetartó a közösség és nagyon segítőkészek. Minden óvodai kérést lelkesen segítenek, éppen ezért jó velük együtt dolgozni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában