Erre nincsenek szavak

2 órája

Így gyalázkodtak a Tisza Párt hívei az elhunyt államtitkár halálhíre alatt

Felbugyogott az internet mocska Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár halálhíre után. A tragikusan váratlanul elhunyt politikus haláláról a Tisza Párt belső csoportjában is megemlékeztek, és posztolt róla Magyar Péter is.

MW

A tiszások reakcióira nem kellett sokáig várni, sokan nácizták vagy románozták a volt nemzetpolitikáért felelős államtitkárt, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el csütörtökön. Akadt olyan is, aki azt kívánta, bárcsak más kormánypárti politikusok is meghalnának – hívta fel a figyelmet a visszataszító jelenségre a Magyar Nemzet.

 

– Mocskos fideszes volt, s ezt nem tudom elnézni. Hullik a férgese! – írta egy nethuszár. Egy másik tiszás azt írta, vélhetően a kormánypárti politikusnak címezve: Bár mindnyájan így járnátok! – Meghalt egy náci? – kérdezte valaki. – Majd gyorsan a nyomok eltüntetése végett elhamvasztják – ahogy szokták – záporoztak a kegyeletsértő kommentek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában