Labdarúgás

2 órája

Sikeres tornán van túl az akadémia U11-es csapata

A KTE LA U11-es csapata a Bozsik-programon vett részt hétvégén, ahol a gyerekek eredményesen és jól futballoztak. Ellenfelük a Szeged, a Szolnok, a Békéscsaba, a Gyula és a Hódmezővásárhely voltak – olvasható a klub honlapján.

Nyitray András

Verebélyi Gábor értékelése: – Újabb jól sikerült hétvégén vagyunk túl, mondhatjuk, hogy a két héttel ezelőtti tornához képest sokat léptünk előre. Az első mérkőzésünk a Szeged ellen nem sikerült annyira jól, többször is lassan reagáltunk le bizonyos szituációkat, amelyeket ellenfelünk azonnal megbüntetett. A jó támadójátékunk ellenére így 3-2-es vereséget szenvedtünk. A következő mérkőzésekre már sikerült rendezni a sorokat, és zsinórban négy győzelmet szereztünk, ezeket magabiztosan, több gólos különbségekkel. Gratulálok a srácoknak nagyon jól fociztak! Nagyon sok jó egyéni teljesítményt láttam, közölük most Puskás Barnabásét emelném ki, aki minden mérkőzésen nagyon agilisan játszott.

KTE LA U11, labdarúgás,
Sikeres tornán van túl a KTE LA U11
Fotó: KTE/kteakademia.hu


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában