Futsal

2024.07.21. 10:54

A ScoreGoal biztos győzelemmel kezdte a felkészülést

Lejátszotta első edzőmeccsét pénteken este az SG Kecskemét Futsal gárdája. A tavaly az NB I-ben ezüstérmet bezsebelő ScoreGoal igen magabiztos sikert aratott a TFSE otthonában a 3×30 perces, futó órával játszott felkészülési találkozón.

Nyitray András

Korán gólt szerzett Pál Patrik révén a Scoregoal, majd aztán az NBI-es újonc TFSE is többször veszélyeztetni tudott. 

ScoreGoal, futsal, Kecskemét,
A ScoreGoal támadója, Suscsák János négy gólt rúgott
Fotó: Bús Csaba

Biró és Suscsák első kísérletei először elhaltak, ám utóbbi kétgólosra növelte a vendég fórt. Védelmi megingásból szépítettek a fővárosiak, viszont nem sokáig maradt az egygólos differencia, mert Suscsák kétszer is megzörgette a hálót az első harminc perces etap hajrájában, 1-4. Rövid taktikai intelmek után folytatták a csapatok a jó iramú edzőmeccset. A kecskeméti szakmai stáb bizalmat szavazott folyamatosan az utánpótláskorú játékosoknak, akik igyekeztek élni a bizalommal. A második „harmad” mindössze két találatot hozott, noha rengeteg lehetősége volt a Kecskemétnek. Suscsák meglőtte negyedik gólját szép akció végén, majd egy kiharcolt büntetőt Fekete értékesített, 1-6. A záró etapban már érezhetően kevésbé voltak pontosak a gárdák. Noha itt is a kecskemétiek domináltak, ebben a harminc percben 1-1-re végeztek a felek. Pál foglalta keretes szerkezetbe a kék oroszlánok aznapi gólgyártását, amelyre még egy gyors fővárosi válasz érkezett. A végeredmény így 2–7 lett a ScoreGoal javára. 

– A felkészülés elején járunk még, ez meglátszódott a játékunkon. Az első harminc percet követően úgy éreztem, hogy tudunk mi ennél jobban is játszani. Felhívtam erre a figyelmet, és agresszívabbak lettünk, és a koncentrációnk is jó volt már. Köszönjük a TF-nek a lehetőséget, kiválóan szolgálta a felkészülésünket az edzőmeccs. Látjuk, hogy miben kell még fejlődnünk, és ezért még sokat kell dolgoznunk a következő hetekben – értékelt Marko Gavrilovic, az SG Kecskemét Futsal szerb sportigazgatója. 

A Kecskemét legközelebb szerdán lép pályára, akkor az Aramis érkezik a hírös városba. Ahogy a TFSE elleni meccset, úgy ezt is zárt kapuk mögött vívják meg a klubok megegyezése alapján a csapatok, de ez igaz a kék oroszlánok összes felkészülési találkozójára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában