Labdarúgás

2024.07.31. 15:28

A KTE brazil védője Nyíregyházán folytatja

Távozik Kecskeméti TE-től a brazil bal oldali védő, Matheus Leoni, aki a Nyíregyháza színeiben folytatja pályafutását, miután közös megegyezéssel szerződést bontottak a felek. A KTE kerete telített volt ezen a poszton.

Nyitray András

A 32 esztendős játékos tavaly nyáron igazolt KTE csapatához, miután Kisvárdán lejárt a szerződése. 

KTE, labdarúgás, Matheus Leoni,
Matheus Leoni elhagyta a KTE keretét
Fotó: Bús Csaba

Az őszi szezonban még többségében a kezdőcsapat tagja volt, tavasszal már kevesebb játékpercet kapott, végül 29 tétmeccsen két gólpassz került a neve mellé. Miután nyáron Kotula Máté is csatlakozott balhátvéd poszton az NB I-es kerethez friss igazolásként, már három játékosa volt a kecskemétieknek ezen a poszton Zeke Márióval együtt. A KTE klubvezetése a játékos érdemeire is tekintettel, lehetőséget biztosított ezek után Leoninak arra, hogyha megfelelő ajánlatot kap, szabadon távozhat a több játéklehetőség érdekében. Ez végül az újonc Nyíregyházától érkezett meg, ahol kedden alá is írta szerződését a futballista, így már az FTC ellen sem játszik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában