Szabadszállási Városi Sportegyesület

2024.07.31. 16:40

Egy hétig pattog a labda a szabadszállási focipályán – galériával, videóval

Az utánpótlás korú gyermekek számára szervezett nyári napközis focitábort a Szabadszállási Városi Sportegyesület.

Gulyás Sándor

A gyermekeket a napi játékos edzések mellett számos érdekes program várja. A fiatalok egyebek mellett ellátogattak a fővárosba, ahol megtekintették a Puskás Arénát. Bánki József labdarúgó, középpályás, újságíró a Fradi pályát, majd Fradi múzeumot mutatta be a gyermekeknek. Nemcsak a városi sporttelepen, hanem egy kirándulás keretében a közeli erdőben is tartottak játékos edzéseket a tábor lakóinak a szervezők. 

Szabadszállás, focitábor, sport
A gyermekek rendkívül élvezik a játékos edzéseket 
Fotó: Gulyás Sándor

Nagy kaland volt a Strázsa túra útvonalának bejárása. Soltvadkerten a strandfoci alapjait is elsajátíthatják a gyermekek. A tábor pénteken bemutatókkal, szabadidős játékokkal, a helyi tűzoltók jóvoltából habpartival, majd esti sütögetéssel zárul.

Az alig egy esztendeje alakult Szabadszállási Városi Sportegyesületnek ez az első tábora, amit jövőre ismét meg kívánnak szervezni – mondta el a Baon.hu érdeklődésére Áipliné Darabos Jusztina táborvezető, a civil szervezet elnöke. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában