Kosárlabda

2024.07.23. 13:20

Csorvási Milán Nagykőrösre igazolt

Nagy név érkezését jelentette be az NB I/B-ben szereplő Nagykőrösi Sólymok KE. A klub szerződtette a válogatott múlttal rendelkező Csorvási Milánt, aki Ceglédről tette át székhelyét Nagykőrösre.

Nyitray András

A 208 centiméteres center kosaras családból származó, 1988-as születésű Csorvási Kecskeméten született és kezdte karrierjét, fiatalon az Egyesült Államokban is pallérozódhatott. Tartalmas pályafutása során megfordult ezt követően Sopronban, Szegeden, Fehérváron, Körmenden és Kaposváron is. 450-nél is több A-csoportos mérkőzésen lépett pályára, emellett a magyar válogatott mezét is többször magára ölthette. Az előző idényben Cegléden játszott, ahol az NB I/B-ben bronzéremhez segítette a Piros csoportban a gárdát. A statisztikák alapján a mezőny 11. legjobbja volt, dobott pontokban, lepattanókban és blokkok tekintetében is az élmezőnyhöz tartozott. 

Csorvási Milán, Nagykőrös, kosárlabda
Csorvási Milán gyakorlatilag hazatért
Fotó: Lang Róbert

A nagykőrösi klub előszeretettel foglalkoztat kecskeméti kötődésű játékosokat, így Csorvási Milán számára nem lesz ismeretlen a közeg. A klubnál egyébként hosszú távon is számítanak a játékosra, nem csak a pályán, hanem azok kívül a stáb tagjaként, illetve utánpótlás edzőként is, hogy tapasztalatát átadhassa a fiataloknak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában